Oefening baart kunst

Oefening baart kunst

Iedereen weet dat sommige kookklusjes lastiger zijn dan andere en dat niet alles perfect lukt de eerste keer. ‘Oefening baart kunst’, zeggen ze dan, toch?


Soms besteden we uren aan het perfectioneren van een kooktechniek voor die ene speciale gelegenheid, zodat het gerecht perfect lukt op de grote dag zelf. Je moet wel de kneepjes kennen om dat geliefde familierecept te maken. En niet opgeven als het weer eens mis gaat. Ook de kinderen moeten leren dat fouten maken erbij hoort en gewoon opnieuw beginnen als ze mama’s ‘geheime’ lasagnerecept precies proberen te maken zoals jij het maakt.

Dan is het fijn dat Dreft Platinum altijd voor je klaar staat om je vaat ongekend grondig te reinigen. Dat maakt het afwassen in elk geval alvast gemakkelijker dan het koken!

Deze tips geven je optimaal voordeel van Dreft Platinum en maken het proberen van nieuwe gerechten leuker en makkelijker.

Dreft All In One Vaatwastabletten
Dreft All In One Vaatwastabletten Sinaasappel
(48)

Dreft All-in-One vaatwastabletten ontvetten krachtig, zelfs bij korte programma’s.

Ontdek nu!

Vaatwasser

Als er één plek is waar je niet eerst hoeft te oefenen voor een goed resultaat, dan is het de vaatwasser. Dreft Platinum pakt de moeilijkste schoonmaakklusjes voor je aan en zorgt voor een ongekend grondige reiniging al in één keer. Voor het beste resultaat hoef je alleen de restjes van de borden te schrapen en de borden goed te stapelen. Dreft Platinum pakt zelfs aangekoekte of ingebrande vlekken aan zonder voorspoelen. Het zorgt ook voor een schitterend schone vaatwasser, tot de filter aan toe. Probeer het en ervaar het verschil!

Vaat met hardnekkige vlekken

Lasagne, soufflé en macarons zijn misschien moeilijke gerechten om te maken, maar het afwassen erna is pas echt een crime! Vettige bakvormen, kaaskorsten en zelfs de kleine dessertbakjes worden niet zo makkelijk weer helemaal schoon. Maar niet voor Dreft Platinum. Of je nou Dreft Platinum vloeibaar afwasmiddel gebruikt of de vaatwastabletten: aangekoekt vet en vuil zullen verdwijnen en je krijgt het schitterende schoonmaakresultaat dat je verwacht. Probeer het maar eens!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

testina

testina

gemeld

Ik gebruik regelmatig dreft platinium maar niet altijd, Heb toevallig deze week op mijn werk dit product nog aangeraden. Werkt fantastisch.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279