Wat zijn de effecten van kalkaanslag?

Wat zijn de effecten van kalkaanslag?

Kalkaanslag is eenvoudig herkenbaar door de witte sporen die het harde water achterlaat op de kranen in je keuken en badkamer, maar de impact van kalkaanslag gaat een stuk verder dan dat.


Het kalkgehalte in leidingwater heeft te maken met de geologische samenstelling van de bodem. Het is belangrijk om kalkaanslag en de effecten hiervan te weten en om te leren hoe je kalkaanslag op een eenvoudige en efficiënte manier kunt verwijderen.

Lekker in het Leven geeft je tips en oplossingen:

Antikal Hygiëne Kalkreiniger
Antikal Hygiene Gel
(120)

De nr 1 tegen kalkaanslag

Ontdek nu!

Kalkaanslag thuis
Ook op je huis heeft kalkaanslag een negatief effect. Niet alleen tast kalkaanslag de gezellige, opgeruimde en cleane sfeer van je huis aan, maar het heeft ook nog eens impact op véél meer zaken dan je denkt. Kalkaanslag is de oorzaak van allerlei problemenin huis zoals:
- Verstopping en oxidatie (roesten) van leidingen;
- Kalksporen op alle kranen in het huis;
- Glazen en bestek verliezen hun glans;
- Problemen met de wasmachine;
- Meer reinigingsmiddelen nodig hebben;
- Een kortere levensduur van je elektrische apparaten.

Kalk en gezondheid
Je hebt je misschien al eens afgevraagd of kalkhoudend, oftewel hard water drinken je gezondheid kan schaden. Het antwoord is nee! Kalk heeft in kleine hoeveelheden geen negatieve gevolgen voor je gezondheid. Integendeel: de meeste mineraalwaters die je in de winkel koopt, bevatten mineralen zoals magnesium en calcium die goed zijn voor je lichaam. Over het algemeen bevat natuurlijk bronwater de juiste balans van deze mineralen om ons gezond te houden.
Kalkhoudend water kan je huid echter wel uitdrogen. Dus als je in een gebied met hard water woont, raden we je aan regelmatig een goede hand & bodycrème te gebruiken.

Hoe verwijder je kalkaanslag
Kalkaanslag is behoorlijk hardnekkig en plekken verdwijnen jammer genoeg niet in een magische vingerknip. Kies daarom een product dat beschermt en tegelijk kalkaanslag verwijdert. Vertrouw op de specialist: Antikal kalkaanslagverwijderaar. Jouw bondgenoot die kalkaanslag moeiteloos verwijderd én drie keer langer beschermt dan welk ander anti-kalk product dan ook. Je badkamer glanst als nieuw!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279