WAS: ENKELE DOSERING, GELS, VLOEIBAAR, POEDERS EN KLEURVERSTERKERS.

WAS: ENKELE DOSERING, GELS, VLOEIBAAR, POEDERS EN KLEURVERSTERKERS.

Er staat nieuwe informatie op uw wasmiddelen geprint. Het is belangrijk te weten dat de producten niet veranderd zijn.


BERICHTLIJN

LET OP

We bieden nu extra informatie om u te informeren over de meest veilige en meest milieuvriendelijke, verantwoordelijke manier om de producten te gebruiken, door de belangrijke informatie binnen handbereik te zetten. Als u meer te weten wilt komen, neem dan contact op met ons Customer Relations Center en wij zullen al uw vragen beantwoorden. 0800-023-5206

FAQ

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Is het product veranderd?
De producten zijn op geen manier veranderd.

Zijn de producten minder veilig te gebruiken dan hiervoor?
Producten zijn op geen manier veranderd. Onze producten, inclusief de inkt die wordt gebruikt voor de nieuwe labels, voldoen aan of overtreffen regionale, nationale en internationale regelgeving.

Geeft de inkt vlekken?
De inkt op de nieuwe verpakking geeft geen vlekken in uw wasmachine of aan uw kleding erin. We hebben 100 verschillende tests uitgevoerd op alle beschikbare standen om te zorgen dat uw schoonmaakproducten altijd normaal functioneren.

Is het een houdbaarheidsdatum?
Deze informatie is geen houdbaarheidsdatum. De huidige informatie heeft geen betekenis voor de consument en is gemaakt als test voor printkwaliteit en leesbaarheid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Robijntje

Robijntje

gemeld

Als ik bij de 60 graden was een theelepel wasmiddel toevoeg krijg ik op een gegeven moment de melding dat ik een overdosis wasmiddel heb gebruikt, ik heb vorige week de wasmachine laten draaien zonder wasmiddel op 90 graden, maar dat heeft dus niet geholpen. Ik erger me dis dood aan de reclame over Pods en Tabs, dat is dus veel te veel voor de 60 graden was!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279