5 manieren waarop Swiffer je huis stof- en allergenenvrij houdt.

5 manieren waarop Swiffer je huis stof- en allergenenvrij houdt

Loop je continu te niezen. Voel je je soms ook allergisch voor je eigen huis? Geen zorgen, de meeste allergenen zoals huidschilfers van huisdieren en pollen komen voor in huis en kun je dus eigenhandig verwijderen.


Wist je dat uitwerpselen van stofmijten - de minuscule stukjes die deze microscopisch kleine beestjes achterlaten - een van de meest voorkomende allergenen in huis is? En alsof het huis allergenenvrij maken niet genoeg is, moet je ook nog het nodige stof verwijderen. Zeker in de lente, wanneer allergieën de kop opsteken, is het belangrijk om te weten hoe je je huis allergeenvrij kan houden. Gelukkig kunnen Swiffer Vloerreiniger en Swiffer Dusters tot 70% van alle stof en allergenen verwijderen je hiermee een handje helpen.

Stof verwijderen
Waar gewone stoffers enkel het stof de lucht in doen dwarrelen, zijn Swiffer Dusters goed in het aantrekken en vasthouden van stof en de huismijtuitwerpselen die er in zitten. Met duizenden vezels weet de Duster stof op te pakken en vast te houden, Swiffer laat het stof niet rond dwarrelen maar pakt het op en sluit het in. Zo wordt het stof in een handomdraai verwijderd.

Dierenhaar en huidschilfers
Wanneer huisdieren in de rui zijn laten ze vreselijk veel haar en huidschilfers achter die een aantal bekende allergieën veroorzaken. Je kan je huisdier elke week in bad doen, of ze proberen van de meubels af te houden (succes!). Maar het is veel makkelijker om een Swiffer Vloerreiniger te gebruiken want met zijn krachtige elektrostatische doekjes weet het moeiteloos huidschilfers, stof en haar aan te trekken en te verwijderen. Ontdek hier interessante tips om je huis netjes te houden voor jou en je huisdieren.

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Moeilijk te bereiken plekjes
Wanneer heb je voor het laatst nog eens boven op je boekenkast gekeken? Je moet weten dat stof en allergenen zich graag op moeilijk te bereiken plekjes zoals daar verstoppen. De steel van Swiffer Duster XXL kan je tot 180 cm lang uitschuiven waardoor het afstoffen van die moeilijk te bereiken plekjes heel makkelijk wordt. En met 4 instelbare posities op het handvat van de Swiffer Duster kan je achter, boven, rond en onder eender welk obstakel stoffen.

Pollen
Het is bijna onmogelijk om in de lente pollen te vermijden, zeker 's ochtends vroeg wanneer de meeste vrijkomen. Maar als er zoveel pollen zijn dat het uit de hand begint te lopen helpen Swiffer Dusters en Swiffer Vloerreiniger het verschil maken door pollen aan te trekken, vast te houden en uit huis te verwijderen.

Luchtfilters
Allergenen dwarrelen het liefst rond. Een luchtfilter helpt de lucht die je inademt te zuiveren, maar om echt effectief te zijn zou je de filter dagelijks moeten reinigen. Als je Swiffer Dusters of Vloerreiniger gebruikt kan je de hoeveelheid stof en allergenen in je huis reduceren tot het punt waar je filter reinigen helemaal onderaan op je to-do lijstje kan komen te staan.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279