Verwelkom je gasten voor een onvergetelijke overnachting

Verwelkom je gasten voor een onvergetelijke overnachting

Het uitnodigen van gasten in je huis betekent meer dan alleen het verstrekken van een comfortabele plek om te slapen, je moet hun verblijf onvergetelijk maken. Je moet ze echt het gevoel geven dat ze welkom zijn.


Wees spaarzaam met decoraties
Comfort, ruimte en geuren zijn rustgevender in een nieuwe omgeving dan onbekende 'prulletjes' (wat waardevol is voor jou kan troep zijn voor anderen). Plaats een individuele bloem in een eenvoudig glas, voeg een mooi wekkertje toe en een selectie boeken of muziek die bij de smaak van je gasten past. Zet ook wat lekker geurende kaarsen neer, en zorg ervoor dat alles fris gewassen is met een van de lang aanhoudende frisse geuren van Lenor. Zorg er ook voor dat je wat bronwater en een paar snacks in de gastenkamer plaatst.

Kamer, kasten en laden
Kies de gastenkamer zorgvuldig en zorg ervoor dat er voldoende kast- en laderuimte is. Verstrek een aantal verschillende hangers en zorg dat er een passpiegel is. Een bureau is altijd mooi als er papier en pennen op liggen.

De juiste kussens en lakens
Gebruik gestreken katoenen of linnen lakens. Leg zowel lichte als zwaardere dekens neer. Met Lenor krijgen je lakens een lang aanhoudende en rustgevende geur. Denk er bij bezoekers tijdens de koudste maanden aan om extra dekens klaar te leggen, zacht en heerlijk geurend dankzij Lenor.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zorg voor warmte
Denk er bij bezoekers tijdens de koudste maanden aan om extra dekens klaar te leggen, zacht en heerlijk geurend dankzij Lenor.

Badkamer
Als de badkamer wordt gedeeld, maak dan plaats vrij voor de toiletartikelen van de gasten, en zorg voor schone en heerlijk ruikende zachte katoenen handdoeken. Lenor zal hier ook het toverwerk voor je doen door een luxe behandeling te combineren met comfort en warmte.

Weet je waarom de hulp van Lenor zo belangrijk is? Omdat, wanneer je gasten die geur later weer ruiken of een andere lekkere geur die erop lijkt, zelfs jaren later, ze terugdenken aan die heerlijke tijd bij jou. Je gastvrijheid wordt een gelukkige herinnering die hen altijd bij zal blijven.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015