Veiligheidsrondje door je huis

Veiligheidsrondje door je huis

Slechts één snel veiligheidsrondje door ons huis kan voldoende zijn om een veiligere omgeving te creëren voor iedereen van wie we houden.


Neem een paar minuten voor ons rondje zodat je de tijd hebt om de dingen te doen die je graag met je gezin doet, maar op een veilige manier.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
 • Hou schoonmaakproducten en andere chemische stoffen veilig uit de buurt van kinderen: gewoon buiten hun bereik of in afgesloten kasten en laden.

 • Lees de etiketten voordat je chemische reinigingsmiddelen gebruikt, zodat je weet wat je moet doen in het geval je ermee in contact komt.

 • Zoek oude apparaten, rafelige elektriciteitsdraden of overbelaste stopcontacten die een brandgevaar zouden kunnen vormen.

 • Kijk of er meubelstukken zijn met scherpe randen waaraan iemand zich zou kunnen verwonden.

 • Zorg dat je minstens een brandblusser hebt. Controleer de blusser regelmatig en draai hem om de zoveel tijd voorzichtig om, zodat de inhoud niet onderin wordt samengedrukt.

 • Rookmelders op batterijen zijn zeer eenvoudig te installeren en een geweldige manier om een vroegtijdige waarschuwing voor rook in je huis te krijgen. Het is een goed idee om rookmelders in al je slaapkamers te plaatsen.

 • Installeer indien nodig ook koolmonoxidemelders op batterijen op elke verdieping van je huis.

 • Bewaar een goed gevulde EHBO-kit ergens op een centrale plek in je huis. Je EHBO-kit moet de volgende artikelen bevatten: actieve kool, plakband, antiseptische zalf, zelfklevende verbanden, deken, koud kompres, wegwerphandschoenen, gaaskussentjes en rolgaas, handreiniger, plastic zakjes, schaar en pincet, een kleine zaklamp met extra batterijen en een verband.

 • Als je kleine kinderen hebt, of er vaak kleine kinderen op bezoek komen, plaats dan plastic kapjes op je stopcontacten, zodat ze er geen voorwerpen in kunnen steken en een schok krijgen.

 • Zorg dat je een stopcontact met aardlekschakelaar geïnstalleerd hebt in je keuken, badkamer en in de buurt van elke andere waterbron. Met deze stopcontacten kunnen elektrocutie, elektrische schokken en sommige elektrische branden worden voorkomen.

 • Houd alle elektronica op een veilige afstand van de wastafel, bad en douche in de badkamer en het aanrecht in de keuken.

 • Onderzoek alle eventuele watervlekken of scheuren in je plafonds. Dat kunnen tekenen zijn van een ernstige waterlekkage — in je dak of in je waterleidingen. Als het niet hersteld wordt, kan het plafond uiteindelijk verzwakken en naar beneden komen. Als het probleem ernstig is, moet je er een deskundige bij roepen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015