Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken

Ben jij 3 meter lang? Gaf Moeder Natuur je ogen op voethoogte? Natuurlijk niet. En toch zou je soms willen dat het zo was om op hoge plekken of onder de bedden schoon te maken … Daarom geven wij je tips om moeilijk bereikbare plekjes schoon te maken.


Onder tafels en bedden

Als het vuil zich onder de tafel heeft verzameld, hoef je niet alle stoelen te verplaatsen om het weg te vegen. Probeer eens de Swiffer® Vloerreiniger om snel op te ruimen na het eten. Hij heeft een lange steel en een wendbare kop die makkelijk bij de moeilijk bereikbare plekjes kan. Je kunt makkelijk onder het bed, rond meubelpoten of in de onderkant van een kast vegen. Gebruik het droge doekje om vuil, stof en haar op te nemen en het vochtige doekje om plakkerige vlekken op te lossen.

Rond de badkuip en het toilet

Je hele badkamer schoonmaken met een traditionele dweil kan vervelend zijn: je moet de emmer verplaatsen en constant de dweil uitwringen. Gebruik de Swiffer® Vloerreiniger met een vochtig doekje om alles snel schoon te maken, ook achter het toilet en rond de badkuip.

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Hoge, stoffige plekjes

Aangezien je geen giraffe bent, stel je het afstoffen van de hogere plekken vaak uit. Toch stoort dat spinnenweb daar in de hoek je elke keer als je erlangs komt, nietwaar? Verwijder het met de Swiffer® Dusters XXL met uitschuifbare steel die tot 90 cm kan worden uitgeschoven.  Je kunt de steel draaien en vastzetten in vier verschillende posities, zodat je echt overal bij kunt. Het is perfect voor moeilijk bereikbare plekjes en voorwerpen zoals ventilatoren, ventilatieroosters bovenaan in de muur, kroonlijsten en ja hoor, ook het spinnenweb daarboven. Weg ermee.

De binnenkant van de auto afstoffen

Je stapt in je auto en je kunt er niet naast kijken: stof op het dashboard, de hoedenplank en in kleine hoekjes … o ja, ook rond de knoppen van de radio. Neem de volgende keer een doos Swiffer® Dusters mee van thuis en leg die in de auto, onder je stoel bijvoorbeeld. Met hun duizenden flexibele donzige vezels nemen ze stof op en houden het vast, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekjes. Dit loont zeker de moeite op elektrostatische materialen, zoals het interieur van je auto.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Jootje85

Jootje85

gemeld

Noem je dat schoonmaken met een swiffer? Het is nog duur ook en hoe los je dat op met tapijt op de slaapkamers? Daar is niets over terug te vinden. Nee, ik doe het wel op mijn eigen manier met een sopje en een natte doek. Kom je ook in de hoeken en met een swiffer niet!

  • melden
Steventje

Steventje

gemeld

Schoonmaken achter het toilet doe ik gewoon op mijn knieeen. Kan zo ook beter rondom en achter de pot schoonmaken. En pak je de hoekjes makkelijker.

  • melden
batsy

batsy

gemeld

leuke trucs!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279