Tips om je vloeren schoon te maken

Tips om je vloeren schoon te maken

De verschillende vloeroppervlakken in je huis vragen om verschillende schoonmaakoplossingen. Ook de verschillende soorten vuil kunnen het best worden aangepakt met een assortiment van aangepaste middelen. Hieronder vind je wat je waar kunt gebruiken en waarvoor.


Onderhoud van tegels en laminaat

Lichte vervuiling

Swiffer® Vloerreiniger neemt stof en vuil op tegels en laminaat tot 50% beter op dan een traditionele bezem. Gebruik de droge doekjes om het stof en hardnekkige stofnesten te verwijderen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil en plakkerige vlekken op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt. Dat is precies wat je nodig hebt om snel de meest gebruikte gebieden zoals de ingang, badkamer en keuken schoon te maken.

Losse kruimels en vuil

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Veeg vuile voetstappen in de ingang of gemorst voedsel op de vloer weg met het dikke Swiffer® doekje dat vuil, voedselresten en stof opneemt en vasthoudt. De 360° wendbare kop maakt hem makkelijk in gebruik en de vooruitstrevende technologie van het doekje zorgt voor een grondiger resultaat.
Als je er goed naar kijkt, zie je duizenden minuscule, in elkaar gevlochten, gedraaide vezels die statische elektriciteit opwekken om het vuil letterlijk aan te trekken. Ze zijn behandeld met een lichte coating om het vuil onderweg vast te houden.

Verzorging van hardhouten vloeren

De stevige droge doekjes van Swiffer® zijn 50% efficiënter in het verzamelen van stof dan een traditionele bezem. Ze zijn doordrenkt met bijenwas om het houtoppervlak te beschermen en zijn glans te herstellen. Je kunt ook het vochtige doekje gebruiken om vuil op te lossen. Het dikke doekje dat de vuildeeltjes vasthoudt, reinigt beter dan een dweil en is handiger omdat je er geen emmer bij nodig hebt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dyjanna

dyjanna

gemeld

ik heb zo een zwart wit geblokte vinyl vloer, maar hij is erg verkleurd!! beetje gelig, wat kan ik daar aan doen???

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279