Tips om je keuken schoon te maken

Tips om je keuken schoon te maken

De keuken is waarschijnlijk het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken schoonhouden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.


Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken

Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine vlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon. Zowel droge als natte troep moet worden opgeruimd. De Swiffer® Vloerreiniger kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone bezem. Het vochtige doekje is handig om kleine plekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Houd het bij de hand na de maaltijd of om jullie keuken snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.

Grondige schoonmaak van de keuken

Swiffer Sweeper vloer vochtige doekjes - 12 stuks
Swiffer Sweeper vloer vochtige doekjes

Snel & Makkelijk schoonmaken

Ontdek nu!

Reserveer één dag in de week om de keuken grondig schoon te maken. Neem eerst het aanrecht en de tafel onder handen met een schoonmaakspray om vet en vlekken op te lossen. Poets daarna de vloer met een schuurborstel en vloerreiniger die direct een frisse geur achterlaat in je keuken. Ook de Swiffer® Vloerreiniger met vochtige doekjes biedt een handige alles-in-één oplossing. De kers op de taart is dat je de vloer niet eens hoeft af te spoelen, omdat het middel in het doekje snel opdroogt, zodat het bijna geen strepen of vegen achterlaat.

Frisse lucht

Vind je het ook heerlijk als je keuken lekker fris ruikt? Verwijder kookgeurtjes of andere ongewenste geuren met Ambi Pur® Air Effects.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jointhat

gemeld

Wij maken veel gebruik van natte doekjes. Die met al allesreiniger erin en baby(billen)doekjes. Na het koken de vloer schoonmaken is een goede... deze ga ik proberen elke dag toe te voegen. Want er spettert veel vet rond tijdens het koken.

  • melden
Willeke14

Willeke14

gemeld

Wij hebben 2 katten en een hond. Dus voor ik ga koken doe ik het aanrechtblad en gasfornuis even af. En na het eten doe ik het even met blue wonder af. Even vloer dweilen met wat dettol en alles is weer schoon en fris.

  • melden

Swiffer voor het afstoffen van je meubels, vensterbank etc. Super handig en effectief!

  • melden
ReRa1990

ReRa1990

gemeld

maak je gasfornuis schoon met olie net zo als je afzuigkap het gaat glimmen als een dolle

  • melden
missdutch

missdutch

gemeld

die vochtige swiffer doekjes zijn ideaal, erg handig met een kleine knoeier in huis!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279