Tips om je bureau netjes te houden

Tips om je bureau netjes te houden

Heb jij stapels papier, een dozijn pennen, lege kopjes, post, to-do lijstjes en overal memoblaadjes op je bureau? Tijd om op te ruimen!


Bureau als bron van rust

Een opgeruimd hoofd begint bij een opgeruimd bureau. Leg alleen dat waar je aan werkt op je bureau. Maak een weekplanning en vertaal deze dan naar een to-do lijst per dag. Begin met de klus die het belangrijkst is en het meest urgent. Maak af waar je aan begonnen bent en ruim meteen de bijbehorende spullen en papieren op. Zo is niet alleen jouw bureau een bron van rust, maar voel jij je ook rustig.

Mooie opbergers

Heb je een pennenbakje met 20 pennen? Deze gebruik je vast niet allemaal. Zet alleen de potloden en pennen in die je dagelijks gebruikt. De anderen kun je prima in je bureaula of een doosje bewaren. Berg jouw losse spullen (en afleidende prullen) in een handig miniladekastje op en werk losse snoeren, stekkerdozen en opladers zoveel mogelijk weg. Bijvoorbeeld in deze prachtige opbergdoos met kurken deksel.

Empty desk

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Leer jezelf aan om aan het einde van de dag je bureau leeg te maken. Zo begin je elke dag aan een opgeruimd bureau, is dat niet lekker? En het is nog hygiënisch ook, want een leeg bureau schoonmaken gaat een stuk makkelijker. Tip: berg jouw afgeronde projecten in deze handige hoge
ladekast
op. Zo heb je voor elk project een aparte lade en ben je nooit meer iets kwijt!

De kracht van een opgeruimd leven

Rommel om je heen is van grote invloed op hoe jij je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voelt. Heb jij de neiging om het opruimen uit te stellen? Lees dan Weg met de warboel van Karen Kingston. Een boek vol praktische tips om je werkplek, de rest van je huis én je hoofd op te ruimen.

Heb jij nog een goede tip voor een opgeruimd bureau? Deel deze met ons!

Laat je ook inspireren door deze artikelen:
Zen op kantoor
Een opgeruimd en fris hoofd
Leren voor je plezier
Tijd voor een carrièreswitch

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279