Tips om dagelijkse troep schoon te maken

Tips om dagelijkse troep schoon te maken

Je huis leeft mee op het ritme van de gezinsleden die continu in en uit lopen, de gezellige maaltijden en misschien zelfs je energieke huisdieren. Gebruik deze eenvoudige tips om de dagelijkse kleine of grote troep die onlosmakelijk verbonden is aan een rijk gezinsleven, in de hand te houden.


Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken

Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine morsvlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon. Zowel droge als natte troep moet worden opgeruimd. De Swiffer® Vloerreiniger kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone bezem. Het vochtige doekje is handig om kleine morsvlekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Houd het bij de hand na de maaltijd of om snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.

Losse kruimels en vuil

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Waarschijnlijk wil je de schoonste omgeving voor je gezin. De gemakkelijkste manier om droge troep in huis op te vegen is de Swiffer® Vloerreiniger met een droog vloerdoekje. Het neemt voedselrestjes, vuil en stof op. De 360° wendbare kop maakt hem makkelijk in gebruik en de vooruitstrevende technologie van het doekje zorgt voor een grondigere schoonmaakbeurt dan een gewone bezem. Als je goed kijkt, zie je duizenden minuscule, in elkaar gevlochten, gedraaide vezels die statische elektriciteit opwekken. Ze trekken letterlijk het vuil aan en zijn lichtjes behandeld om het vuil vast te houden. Doordat de doekjes zo stevig zijn, maken ze ook oneffen vloeren goed schoon.

Modder

De oudste is net terug van een wedstrijd; de jongste heeft zijn nieuwe rolschaatsen uitgetest; je partner is gaan wandelen op een regenachtige dag ... Vraag dus maar niet waar al die modder vandaan komt. Geef ze liever een praktische, zorgeloze oplossing, zonder emmer. Zet een vochtige Swiffer® Vloerreiniger bij de ingang naast de kapstok of de schoenenkast. Vraag iedereen om zijn troep weg te vegen wanneer hij binnenkomt. Als je een tapijt hebt bij de ingang, leg dan een waterbestendige mat neer, waar gezinsleden en gasten hun voeten kunnen vegen voor ze binnenkomen. Het enige wat je nog moet doen, is af en toe buiten de mat uitschudden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279