Thuis met huisdieren

Thuis met huisdieren

Handige ideeën voor een schoon en gezellig huis voor jou en je huisdieren.


Meer dan 90 procent van kattenbezitters laten hun pluizige vriendje in hun slaapkamer slapen en ook honden slapen graag in jouw gezelschap. Maar hoe zorg je dat je je huis choon en fris houdt en het geen dierentuin wordt?

1. Houd het fris
Huisdieren zijn er om gezien, gehoord en geliefd te worden, maar niet om geroken te worden! Laat hun mandjes en kussens luchten. Als er hierdoor haren in het rond vlieegen, dan gebruik je Swiffer Vloerreiniger en Duster om ze op te ruimen!

2. Houd het schoon
Kies voor vloeren die goed schoon te maken zijn, vooral in de kamers waar je huisdieren het vaakste komen – vloerbedekking is funest als je huisdieren hebt. Om alle haren en het stof dat zich dagelijks verzamelt te verwijderen gebruik je een Swiffer Vloerreiniger met zijn speciale doekjes die vuil aantrekken en vasthouden. Zo verwijder je makkelijk al het ongewenste haar, vuil en stof uit huis. Als je vissen hebt gebruik je een algenschraper of spons in plaats van gewone reinigingsproducten omdat deze een schadelijk zeeplaagje achter kunnen laten.

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

3. Houd het gezellig
Ga voor een wasbare mand, kussen of deken voor je kat en zet deze op een plek waar geen tocht of vocht bij kan komen Zorg ervoor dat als je een hondenmand koopt, deze groot genoeg is voor je hond om op zijn zij te liggen met uitgestrekte poten zodat hij op een goede, gezonde manier kan slapen

4. Baas over de bank?
Als er vrienden langs komen willen ze er echt niet aan herinnerd worden dat ze op het lievelingsplekje van je huisdier zitten. Met een Swiffer Duster ben je zo af van haren die aan jouw kleding - en die van je gasten - kleding blijft hangen. 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Ik ben wel heel erg benieuwd naar die nieuwe swiffer van jullie, heb een kat en een hond dus haartjes genoeg hier in huis. Hebben jullie geen tester?

  • melden

jointhat

gemeld

ik zag laatst een leuke foto, 'zonder mijn huisdieren heb ik een schoon huis, een vollere portemonnee, maar een leeg hart' (ofzoiets). Vond het wel een goede.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279