Te druk met de Olympische Spelen voor huishoudelijke karweitjes?

Te druk met de Olympische Spelen voor huishoudelijke karweitjes?

Op dit moment hebben we het allemaal veel te druk met het aanmoedigen van Nederland om tijd te verliezen aan het huishouden, en dat is precies de reden waarom we slimme trucjes nodig hebben om meer tijd vrij te maken.


Koken, schoonmaken, wassen… dat moet allemaal gedaan worden, hoe spannend het ook wordt op de Rio 2016 Olympische Spelen.

Dit zijn enkele ideetjes om alles in recordtijd klaar te krijgen.

Luie moeders’ avondmalen

Pasta en sauzen uit flesjes zorgen voor een geweldig avondmaal zonder de minste inspanning. En wat dacht je van kant-en-klare kip die je serveert met een salade en wat stokbrood?

Niet alleen win je tijd bij het klaarmaken, maar ook bij de afwas!

Maak het jezelf makkelijk voor de was

Oké, nu de Olympische Zomerspelen begonnen zijn, zal er niet ineens een fee verschijnen die de was van het hele gezin komt doen (sorry!). Maar de Ariel 3in1 Pods zijn op de fee na het beste tovermiddel. Ze reinigen, verwijderen vlekken en fleuren de was op met een onmiddellijk schitterend resultaat (want wie wil nou zijn spullen meer dan één keer wassen om ze schoon te krijgen?).

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Leren delegeren

Tja, soms ziet het er wel zo uit, maar het zijn niet alleen de mama’s die voor de karweitjes moeten opdraaien! Als je gezin normaal gesproken niet meehelpt, is het nu het ideale moment om ze in te schakelen.

Stel van tevoren een tijschema op zodat iedereen weet wat hem te doen staat en wanneer.

Allesbehalve enthousiaste kids? Als je ze nou eens een kleine beloning zou geven, zoals een pizza voor het hele gezin nadat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen?

Opruimen voor je gaat schoonmaken

Als je een klein beetje tijd besteedt aan het opruimen van je schoonmaakkast kun je op de lange termijn tijd winnen. Dan hoef je niet meer telkens een heleboel rommel opzij te schuiven wanneer je de stofzuiger uit de kast haalt.

Waarom zou je niet een schoonmaakkarretje samenstellen met alle schoonmaakspullen die je nodig hebt (stofdoeken, dweilen en producten)? Op die manier staat alles netjes bij elkaar, klaar om makkelijk doorheen het huis te dragen. Hier zijn sommige tips.

Denk ook aan een gestroomlijnde reeks producten. Professionele schoonmakers gebruiken over het algemeen een relatief klein aantal schoonmaakproducten waarvan ze weten dat die de klus – of klussen – volmaakt zullen klaren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279