Opruimen geeft rust

Opruimen geeft rust

Word jij ook zo onrustig van rommel? Met deze opruimtips creëer je rust in je huis én in je hoofd.


Opgeruimd staat netjes
Een opgeruimd huis geeft niet alleen rust in je hoofd, het opruimen zelf zorgt er ook voor dat je rustig wordt. Doordat je geconcentreerd bezig bent met opruimen en schoonmaken, ben je helemaal ‘in het nu’. Even geen verplichtingen, zorgen of to-do lijstjes. Kortom, hoe opgeruimder je huis, hoe rustiger jij zelf bent. Je creëert letterlijk ruimte!

Bijhouden is de sleutel
Dagelijks het huishouden een beetje bijhouden is beter dan 1 keer per week urenlang buffelen. Probeer dus elke dag iets te doen en ruim de ruimte waar je net vandaan komt direct op. Laat bijvoorbeeld geen ravage achter in de keuken, maar berg tijdens de laatste minuten van het koken alles op. Tip: haal meteen na het eten een doekje over het gasfornuis.

Opruimen geeft rust

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Iedereen kan meehelpen
Van klein tot groot, betrek het hele gezin in de ruim-de-rommel-achter-je-op routine. Peuters kunnen prima zelf hun speelgoed opruimen en kleuters kunnen helpen met het afruimen van de tafel. Vraag jouw lief en pubers om hun handdoeken en kleren niet op de badkamervloer te laten slingeren, maar ze meteen na het douchen op te hangen of in de (witte of bonte was) wasmand te doen. Dat maakt een stuk makkelijker schoon en scheelt jou een heleboel tijd én ergernis!

Grote schoonmaak
Twee keer per jaar is het tijd voor de grote schoonmaak, in het voorjaar en in het najaar. Neem alle plekken waar je normaal niet komt mee: op, achter en onder kasten, banken, verwarmingen en gordijnroedes. Klop zware vloerkleden uit en lucht alle kamers lekker door. Hang in het voorjaar je wintergarderobe weg en tover je lente- en zomeroutfits weer tevoorschijn. Dat ruimt lekker op!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

ivonne1968

ivonne1968

gemeld

ik heb een stoomreiniger en die spuit hete stoom overal tussen echt ideaal voor verwarming.

  • melden
MiniMoi

MiniMoi

gemeld

Ik vraag me af hoe je een cv verwarming goed schoon kan maken ook aan de binnenkant. Mijn kids hebben wel eens wat gemorst bij de verwarming en nu zit het allemaal tussen de verwarming.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279