Opgeruimd staat netjes: deze tips maken korte metten met rommel!

Opgeruimd staat netjes: deze tips maken korte metten met rommel!

Het is weer bijna school. Dat is een beetje stressen, want door de drukte van het nieuwe schooljaar blijft er weinig tijd over om je huis op te ruimen. Maar maak je geen zorgen: met deze snelle tips is je huis zo op orde!


Post: gooi meteen weg wat je niet nodig hebt: enveloppen, reclame, ... Sorteer de rest van de post in mapjes. Label deze mapjes en stop ze in een kast of lade.
Gang: ruim regelmatig op: zet alle schoenen op een rijtje tegen de muur, hang de jassen op, ... Geef alles een vaste plaats. Zo vind je spullen sneller terug! Onmisbaar in je gang? Een kapstok voor de jassen en een mand of kast voor schoenen, tassen en andere prullaria.
Woonkamer: bundel je magazines. Dat oogt netter dan rondslingerende tijdschriften. Doe al het kleine speelgoed in dozen. Groot speelgoed zet je opgeruimd in een hoek. Hou je tv, kasten en decoratie stofvrij met de Swiffer Duster.
Keuken: Verzamel alle afwas in de gootsteen of vaatwasser. Veeg de werkbladen en het fornuis af. Schuif de stoelen onder de tafel.
Badkamer: verdeel je make-up per categorie en orden hem zo in je lades. Leg spullen die je dagelijks gebruikt, zoals tandpasta, bodylotion of scheermesjes, binnen handbereik.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Het zijn de kleine dingen die zo eenvoudig zijn om je huis opgeruimd te hebben!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven