Ontdek wat de beste manier is om kalkaanslag te bestrijden zonder dat je je neus hoeft dicht te houden

Ontdek wat de beste manier is om kalkaanslag te bestrijden zonder dat je je neus hoeft dicht te houden.

De geur die vrijkomt bij het verwijderen van kalkaanslag kan nogal onaangenaam zijn.


Ben jij geneigd je 'kop in het zand' te steken als je overal in huis kalkaanslag ziet? Je wil dolgraag je kalkverwijderaar gebruiken om alles schoon te krijgen, maar je ziet zo op tegen die geur…

Maar dat is nergens voor nodig, want wij hebben een paar goede tips om kalkaanslag te herkennen en te verwijderen met een product dat een frisse geur achterlaat.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
 • Zo verwijder je kalkaanslag Er zijn geen duizenden verschillende manieren om kalkaanslag aan te pakken. Je kunt natuurlijk voor de ouderwetse methode met azijn kiezen, maar als je klaar bent met schoonmaken, zul je iets moeten doen om van die vreselijke geur af te komen. En je hebt hetzelfde probleem als je een andere kalkverwijderaar gebruikt, want daarvoor geldt meestal hetzelfde… Dus hoe los je dat op?
  Probeer eens de nieuwe Antikal met de frisheid van Ambi Pur! Het helpt je om kalkaanslag snel te verwijderen en verdere ophoping van aanslag te voorkomen, en laat een schone, frisse geur achter in je huis: Het biedt het beste van twee werelden! Antikal maakt schoonmaken een prettiger werkje dankzij het subtiele aroma waar je geen last van hebt als je het product aanbrengt en gebruikt.
 • Zo werkt Antikal?

  Antikal heeft een tweevoudig zuursysteem met de juiste pH-waarde om kalkaanslag te verwijderen zonder schade aan kwetsbare oppervlakken. Azijn heeft een hogere concentratie aan zuren, dus is een agressiever middel.
  Antikal heeft een dikkere textuur waardoor het product kan inwerken en blijft zitten op verticale oppervlakken.
  Antikal bevat daarnaast een oppervlakte-actieve stof: een typische moleculaire structuur die vet en vuil in water verwijdert en oplosbaar maakt.
  Tot slot vormt het polymeer in Antikal een synergie met de dikte van de formule en het oppervlakte-actieve systeem om de bevochtigingseigenschappen van het oppervlak te veranderen. Hierdoor verdrijft Antikal het water effectief en voert het af, zodat de vorming van watervlekken wordt voorkomen.
  En weet je wat nog het mooiste is? De nieuwe Antikal met de frisheid van Febreze is niet alleen heel doeltreffend, het laat ook nog een heerlijke geur achter!

Nu je dankzij de kalkverwijderaar van Antikal een heerlijk geurend huis zonder kalkaanslag hebt, kun je na gaan denken over hoe het schoonmaken van je badkamer een nog fijnere ervaring wordt!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279