MILIEULABELS

MILIEULABELS

BELANGRIJK: Procter & Gamble hecht veel belang aan milieuzorg. We werken er hard aan om te zorgen dat al onze producten aan regionale, nationale en internationale regelgeving voldoen of deze overtreffen.


Dit symbool betekent "Gevaarlijk voor leven in het water met langdurige effecten"

U verontreinigt het leven in het water niet bij het gebruik van deze producten. Als ze worden gebruikt zoals bedoeld, vormen ze geen probleem. Dit symbool waarschuwt voor de mogelijke effecten wanneer grote hoeveelheden van dit product onverdund in het milieu terechtkomen. Bijvoorbeeld bij een industrieel ongeval.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Let op, het is nog steeds belangrijk om de instructies voor het juiste gebruik van deze producten op te volgen, om het milieu en uw gezin te beschermen.

Als u nog vragen heeft, of u wilt meer te weten komen over dit symbool en onze toewijding aan het milieu, neem dan contact op met ons Customer Relations Center en wij zullen al uw vragen beantwoorden. 0800-023-5206

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

"

Inmiddels is iedereen druk in de weer met Swiffer en zijn ze allemaal erg enthousiast! Wat een stof verzamelen we toch elke dag weer. Gelukkig met de Swiffer stofvangers is alles zo weer stofvrij. Echt TOP zo houden we tijd over voor de leuke dingen!

"

Door Ambassadeur
Netske