Je auto spic&span in no time!

Je auto spic&span in no time!

Het is altijd heerlijk om op vakantie te vertrekken met een schone en frisse auto.


Stap 1: wees streng!
Om het ‘net uit de wasserette’ gevoel te creëren in je auto moet je alle onnodige troep weggooien. Snoeppapiertjes, kapotte paraplu’s, lege flesjes: allemaal weg!

Stap 2: verlucht je auto
Open alle deuren van de auto, en als je kunt, haal ook de stoelen eruit. Dit klinkt als veel werk, maar het is absoluut de moeite waard om zo in alle moeilijke en stoffige hoekjes te komen.   

Stap 3: pak de stofzuiger…
…en verken ieder hoekje. Het is de rugpijn echt wel waard. Kruimels, stukjes koek of chips, honden- en kattenhaar, zowel als modder en viezigheid van langs de weg creëren allemaal geuren die tezamen jouw auto wel erg onaangenaam kunnen maken. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: rol die mouwen op
Nu is het tijd voor het grove werk. Een warm sopje met schoonmaakmiddel, een spons, wat lappen en poetsen maar! Pak er ook maar een borstel bij…  Was vingerafdrukken van de ramen, boen het dashboard tot hij blinkt en gebruik wattenstaafjes om randjes en hoekjes echt schoon te krijgen

Stap 5: lekker zitten
Bekleding krijgt nogal wat te verduren in de auto. Gemorste drankjes, vieze honden, natte kleding, vettige fietskettingen – er zijn voldoende manieren waarop vuil in de bekleding komt te zitten. Schraap opgedroogd vuil weg voordat je vuile plekken aanpakt met schoonmaakproducten en vlekverwijderaars. Gebruik aangepaste producten voor lederen en lederlook bekleding. Je kan ook Febreze Textielverfrisser gebruiken op matten, stoffen bekleding en tapijtjes voor textiel dat niet gewassen kan worden. 

Stap 6: je weet dat het zin heeft
Je hebt keihard gewerkt. Zorg er dan ook voor dat al je harde werk tenminste tot de zomer standhoudt. Een Febreze Car luchtverfrisser is een echte aanrader: ontworpen om geurtjes te neutraliseren zodat je de hele zomer lang van een fris interieur kan blijven genieten zodat al die autoritjes plezierig worden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279