Hou je badkamer zo schoon als jezelf

Hou je badkamer zo schoon als jezelf

De badkamer wordt elke dag door het hele gezin gebruikt. Er vloeit dan heel wat lekker warm water… de ideale biotoop voor bacteriën en schimmels. Maar ook kalkaanslag is een typische badkamerkwaal. Hieronder tips voor een grondige grote schoonmaak.


Begin met de kastjes
Haal de kastjes leeg en maak ze schoon met allesreiniger. Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger is hier perfect voor. Controleer alle producten vóór je ze er weer inzet. Oude eau de toilette bijvoorbeeld ruikt meestal nergens meer naar en producten zoals zonnemelk kun je beter niet laten verjaren. En wist je dat ook cosmetische producten vervaldata hebben? Kijk ook die na.

Maak muurtegels en spiegels schoon
Sop de muurtegels met allesreiniger en wrijf ze daarna droog met een doek. Een truc om dat sneller te laten gaan: trek ze eerst droog met je raamwisser en gebruik dan pas een doek. Dat wissertje komt trouwens ook van pas voor de spiegels en de glazen douchewanden. Maak die schoon met een glasreinigingsmiddel en trek ze droog. Denk er wel aan om de raamwisser regelmatig af te drogen, dan krijg je geen strepen.

Tip
Verwijder kalkaanslag van je kranen en douchekop. Kranen kun je het best na elk gebruik afdrogen. Maar wie heeft daar elke dag de tijd en de discipline voor? Gelukkig bestaan er prima kalkverwijderaars die snel en efficiënt werken als je ze op de juiste manier gebruikt.

Zo ontkalk je kranen
Breng een beetje Antikal aan op de kalkaanslag en laat het een vijftal minuten inwerken. Veeg met een doekje of spons tot alle aanslag is verdwenen en spoel grondig af met water.

Antikal Hygiëne Kalkreiniger
Antikal Hygiene Gel
(120)

De nr 1 tegen kalkaanslag

Ontdek nu!

Zo wordt de douchekop kalkvrij
Spuit Antikal direct op de douchekop. Die dringt door in de sproeigaatjes en verwijdert daar alle kalkaanslag. Zet daarna de koudwaterkraan open, zodat het product wordt weggespoeld.

Tips:

  • Hardnekkige kalkaanslag? Omwikkel je kranen met een in kalkverwijderaar gedrenkte doek of keukenpapier. Laat een half uurtje rond de kraan zitten tot alle kalk weg is.
  • Kalkverwijderaars met extra hygiënische eigenschappen zijn meestal dikker van textuur dan de gewone variant. Daardoor werken ze langer in op verticale oppervlakken en zijn ze ideaal om de badkuip en de wanden van de douche grondig en hygiënisch schoon te maken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

missy05

missy05

gemeld

Maakt top schoon en ruikt heerlijk

  • melden
smaja

smaja

gemeld

ik vind het geweldig spul. Het werkt goed en ruikt ook nog lekker

  • melden

Mr.Proper werkt prima. Heb verschillende kleurtjes gebruikt , niet alle kleuren ruiken even lekker. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het feit dat ik meerdere flessen gekocht heb zegt dat het prima werkt.

  • melden

Mr.Proper werkt prima. Heb verschillende kleurtjes gebruikt , niet alle kleuren ruiken even lekker. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het feit dat ik meerdere flessen gekocht heb zegt dat het prima werkt.

  • melden
Rosemary

Rosemary

gemeld

heb ooit antikal gebruikt. ( de oude blauwe flessen ) dit spul trok me zo op de luchtwegen dat ik het nooit meer gekocht heb.lees nu dat er nu een plezierig luchtje aan zit,toch maar weer eens proberen?

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279