Home, Happy Home!

Home, Happy Home!

Een huis is het hart van het gezin. Het is belangrijk voor ons om een gelukkig, comfortabel en schoon huis te hebben - en het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het veilig, duurzaam en efficiënt is. Schoonmaakproducten zijn onderdeel van het dagelijks leven, en dus is het belangrijk dat we de juiste keuzes maken: welke producten kopen we en hoe bergen we ze op.


Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat ons huis een Happy Home is, te beginnen met wat veiligheidstips!

Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om extra aandacht te schenken aan de veiligheid, omdat kinderen nu vaker thuis spelen dan in de kou. Daardoor neemt de kans op ongelukken in huis toe. Gelukkig kunnen we veel van de ongelukken in en rond het huis eenvoudig voorkomen.
Op deze pagina vind je veel veiligheidstips om je huis te beschermen. Of je nu zelf kleintjes hebt of vrienden en familie met kinderen, als je weet dat je huis veilig is voor iedereen, kun je gerust zijn.

Home, Safe Home!
Je verwacht en verdient het beste voor je familie, en we willen je de middelen en informatie geven om je huis zo veilig mogelijk te houden. Er zijn talloze snelle en betaalbare oplossingen om je geliefden een veilig huis te bieden: de batterijen in de rookdetectors controleren, nagaan of je eerstehulpdoos alles bevat wat je nodig hebt om sneetjes en schaafwonden te behandelen ... Kijk hier welke gemakkelijke stappen je vandaag nog kunt zetten.

Kleine wasjes, grote wasjes
We weten dat je elke week of misschien zelfs elke dag een was draait. Er zijn echter een paar kleine, maar belangrijke stappen om de veiligheid te garanderen op de plaats waar je wast. Gebruik je de producten op de juiste manier? Staan ze buiten bereik van nieuwsgierige kleintjes? In deze video krijg je tips om veilig te wassen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Recept voor veiligheid
De keuken is een van de favoriete ruimten in huis. Maar tussen de drukte van de maaltijd, de afwas en het huiswerk moeten we ook de tijd nemen om van onze keuken een veilige verzamelplaats te maken.

En vergeet de badkamer niet
Bekijk deze eenvoudige maar belangrijke tips om zelfs de kleinste kamertjes in huis veilig te maken.

Een veilig huis - stap voor stap
Het is heel belangrijk dat je huis veilig is. In dit artikel vind je een checklist van veiligheidsproblemen die je gemakkelijk kunt aanpakken.
Meer lezen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279