Hoeveel kalk denk je dat er zich ophoopt in je huis?

Hoeveel kalk denk je dat er zich ophoopt in je huis?

Waar water is, is kalkaanslag. Wordt je ook zo gek van kalkaanslag? Met deze tips kom je van kalkaanslag in huis af en kun je kalkaanslag voorkomen.


Wist je dat 15kg kalkaanslag zich ophoopt in je huis elk jaar?

Wat zijn de gevolgen van deze kalkaanslag die zich alleen maar opstapelt?

Kalkaanslag stapelt zich met name op bij de kraan, leidingen, tegels en apparaten. Kortom overal waar water is, is kalkaanslag. Wanneer kalkaanslag zich opstapelt, kan het uiteindelijk de watertoevoer beperken. Daarnaast is kalkaanslag lastig en moeilijk te verwijderen.

Hoe kan kalkaanslag het best voorkomen en verwijderd worden?

Er bestaan tal van traditionele methoden om kalkaanslag tegen te gaan en waarschijnlijk heb je de meeste hiervan al uitgeprobeerd. Echter, als je kalkaanslag effectief wilt verwijderen en wilt voorkomen dat het direct weer terugkomt, dan heb je de hulp nodig van een specialistisch product zoals Antikal . De speciaal ontwikkelde technologie verwijdert en voorkomt kalkaanslag door een anti-kalklaag op alle oppervlaktes achter te laten.

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1028)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

Vergeet de keuken niet

Kalkaanslag duikt overal op waar het in contact komt met water. Dit betekend dat kalkaanslag niet alleen in uw badkamer, maar ook in uw keuken aanwezig is. En zoals we allemaal weten, is het van belang om uw keuken vlekkeloos te houden zodat u rustig kunt koken en eten. Gebruik dezelfde Antikal routine van de badkamer in de keuken om kalkaanslag te beperken en alles schoon en glanzend te houden.

Antikal met de frisse geur van Febreze

Probeer het gebruik van Antikal met Febreze uit en u zult gegarandeerd genieten van de bekende bloemengeur van Febreze. Tegelijkertijd wordt alle kalkaanslag effectief geëlimineerd met de traditionele Antikal. Het is dus niet meer noodzakelijk om je neus dicht te houden tijdens het schoonmaken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279