Hoe wordt het schoonmaken van je badkamer een fijnere ervaring?

Hoe wordt het schoonmaken van je badkamer een fijnere ervaring?

Niemand kijkt er echt naar uit om de badkamer schoon te maken, maar er zijn manieren om het wat leuker te maken.


Zie je er tegen op om je badkamer schoon te maken ? Je weet dat je blij bent als het eenmaal is gedaan en je badkamer weer heerlijk schoon en glanzend is, maar de klus zelf is zo saai en vervelend... En als je een kalkverwijderaar gebruikt, laat het zo'n vreselijke geur achter!

Laten we eerlijk zijn: badkamertegels schoonmaken wordt nooit zo leuk als een avond uit met je vrienden in de nieuwste en hipste cocktailbar, maar er zijn wel manieren om de ervaring prettiger te maken: we hebben een paar eenvoudige tips voor je op een rijtje gezet!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Muziek: Probeer het schoonmaken van de voegen eens te zien als een manier om even de drukte van het gezinsleven te ontvluchten. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar… met de juiste soort muziek en geur voor in huis, kun je van je schoonmaakklus een momentje voor jezelf maken, tijd om afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen en na te denken over alle dingen waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt. Dus maak een afspeellijst voor jezelf, afgestemd op je stemming van die dag en geniet van een beetje tijd voor jezelf !
  • Geur: Je badkamer is schoon, ziet er prachtig en brandschoon uit, maar nu hangt er een vreselijke geur! Je hebt allerlei verschillende kalkverwijderaars gebruikt (en zelfs de ouderwetse methode met azijn geprobeerd), maar je hebt altijd hetzelfde probleem: als je kalk verwijdert, moet je altijd je neus dichtknijpen!
    Verspil niet je dure parfum aan het verdrijven van de geur (bewaar die liever om je partner je verleiden): probeer eens de nieuwe Antikal met de frisheid van Ambi Pur! Het laat een schone, frisse geur achter in de badkamer, waardoor de badkamer schoonmaken een prettigere ervaring wordt!
  • Langdurige glans: Wil je weten wat de 'kers op de taart' is bij het schoonmaken van je badkamer? Dat alle tijd en energie die je hebt gestoken in het schoonmaken van de badkamertegels en voegen niet direct ongedaan wordt gemaakt zodra je partner in de douche stapt en het water alle kanten op laat spetteren. Want met de unieke polymeer-glanstechnologie, ben je verzekerd van een langdurige glans!

Nu dat je een andere kijk op schoonmaken hebt, ga je misschien zelfs uitkijken naar het schoonmaken van je badkamer en zet je het in je agenda als een belangrijke afspraak!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Bambi666

Bambi666

gemeld

Antikal met een lekker luchtje...heerlijk!

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279