Hoe kan je het beste stofzuigen?

Hoe kan je het beste stofzuigen?

Wil je een schone vloer zonder je rug al te veel te belasten? We vertellen je graag hoe je het beste kunt stofzuigen en waarom het belangrijk is dit goed te doen!


Stofzuigen is vast niet je favoriete huishoudelijke klusje. En tijdens het schoonmaken van de woonkamer kan het verschuiven van alle meubels al gauw een zware last worden. Van het huishouden doen zal je geen kilo’s afvallen, maar met de stofzuiger in de hand kan je zeker wel wat calorieën verbranden. Na het lezen van dit artikel weet je precies hoe je het beste kunt stofzuigen zonder rugpijn.

Stofzuigen zonder (rug)pijn

Tijdens het stofzuigen kan je snel last krijgen van je rug. Zeker wanneer je het klusje snel wilt klaren. Dit is de perfect houding tijdens het stofzuigen:

  • de rechterhand houdt het handvat van de stofzuigerbuis vast
  • de linkerhand plaats je een beetje verder
  • houd je rechterbeen gestrekt!
  • en je linkerbeen lichtjes gebogen

Dit is de oplossing voor mensen met rugklachten die zich afvragen hoe ze het beste de stofzuiger kunnen gebruiken. Op deze manier blijft de rug mooi recht bij elke beweging.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Op welke manier stofzuigen?

Een efficiënte techniek om goed te stofzuigen begint bij het afstoffen van meubels en planken met behulp van een stof-absorberend doekje. Inderdaad, het afstoffen zorgt dat de stof in beweging komt en uiteindelijk op de vloer terecht komt. En dat is precies waar je het stof wilt hebben als je gaat stofzuigen

Zorg daarna dat je alles van de vloer haalt zodat je ongehinderd kunt stofzuigen. Want hoe vervelend is het als je constant een stoel of stuk speelgoed moet ontwijken. Tot slot kan je nog de kruimels tussen de bank en stoelen opzuigen door het juiste stofzuigeruiteinde te gebruiken.

Hoe vaak stofzuig jij per week? Enige tips?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279