Het ultieme poetsmateriaal

Het ultieme poetsmateriaal

Voor een goed georganiseerd huishouden heb je flink wat materiaal nodig. We geven je mee welk basismateriaal echt onmisbaar is.


Grote zachte spons
Ideaal om ramen te lappen. Gooi de spons gerust in de wasmachine om hem helemaal schoon te krijgen.

Schuursponsjes
Hardnekkig vuil en ingedroogde vlekken krijg je eenvoudig weg met een schuursponsje. Koop ze in grote hoeveelheden want ze gaan meestal niet lang mee. In de wasmachine verslijten ze erg snel.

Microvezeldoek
Gladde oppervlakken zoals tafels, deuren, badkuipen, tegels en beeldschermen… je krijgt ze allemaal snel schoon met microvezeldoekjes. Kies een kleur per kamer. Gele doekjes voor de keuken, roze doekjes voor de badkamer, blauwe voor het toilet enzovoorts. Er bestaan ook grotere microvezeldoeken om mee te dweilen.

Stofdoek & plumeau
Verban huisstofmijt uit je huis door regelmatig stof af te nemen. Een goede stofdoek is statisch en trekt stof aan. Een plumeau verplaatst het stof meestal in plaats van het op te nemen. Trek er een nylonkous over om hem statisch te maken.

Verfkwast
Heb je veel meubels of schilderijen met tierlantijntjes? Een verfborstel met stijve haren is ideaal om stof uit kleine plooien te krijgen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

(Natuur)zeem
Gladde oppervlakken krijg je streeploos droog met een zeemlap. Kies bij voorkeur een natuurzeem. Dit kan meer water opnemen en is eenvoudig uit te wringen.

Handschoenen
Wie handen en nagels wil beschermen kan maar beter handschoenen dragen tijdens het poetsen. Ook voor vieze klusjes of huishoudtaken met bijtende producten is het verstandig om handschoenen te gebruiken.

Wisser
Een goede raamwisser laat bijna geen strepen op je ramen achter. Veeg de wisser regelmatig droog met je zeem en vervang de rubberen strip zodra er een barstje of scheurtje zichtbaar is.

Wonderspons
Vuile handafdrukken of vlekken op muren of deuren? Hoe krijg je dat schoon? Gom ze zachtjes weg met een wondersponsje.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Robertus

gemeld

Klinkt wel veelbelovend moet nog wel uitproberen

  • melden
DmJansen

DmJansen

gemeld

Een tandenborstel is ook erg handig wanneer je kranen of voegen schoon wilt krijgen.

  • melden
Anniekje88

Anniekje88

gemeld

Erg handig voor zowel kleine als grote schoonmaak, een leeg spuitflesje vullen met allesreiniger en water. Spray een klein beetje op het schoon te maken oppervlak, maak een schoonmaak doek naar wens vochtig en weinig deze goed uit, veeg stof en vuil van je oppervlak en spoel af en toe je poetsdoek uit. Scheelt je slepen met emmers en het bespaart veel water. Vaak is namelijk naar twee, drie keer uitspoelen in water je emmer al weer vuil. Handig, zo'n spuitflesje!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279