Een opgeruimde kledingkast

Het jaar van… een opgeruimde kledingkast

Jouw kast puilt uit. Natuurlijk komt dat door de dikke truien die er allemaal inzitten! Maar komt het misschien ook een klein beetje doordat je gewoon een beetje te veel verzameld hebt? Of dat je misschien te veel dingen in je kast laat liggen zonder ze echt te dragen? Wij bieden je een oplossing!


First things first
Zorg voor een goed opgeruimd werkoppervlak (de vloer), hou een aantal (vuilnis)zakken bij de hand, zet een lekker muziekje op en open de kastdeuren; de klus kan beginnen. Haal nu echt ALLES uit je kledingkast en gooi het op 1 grote hoop.

De basis
Je kast is nu leeg. De ultieme gelegenheid om deze ook weer eens stofvrij te maken. Zo heb je gelijk een goede basis waar je je kleding weer keurig in kunt rangschikken. Tijd om te kijken wat je terug gaat leggen in de deze nette kast.

Sorteren
Sorteer de grote hoop in een aantal (nette) stapeltjes;

  • Een stapel voor de kleding die je graag draagt en dus terug moeten in de kast.
  • Een stapel met wat je al een jaar niet meer gedragen hebt (en dus ook niet meer gaat dragen).
  • Een vuilniszak met alles dat echt weg mag (uitgelubberde t-shirts, verwassen rokjes, gescheurde broeken en kleding die te klein is).
  • Een stapel twijfelgevallen; kleding die gerepareerd moet worden of die kleding waar nog steeds het prijskaartje aan zit.

De laatste stapel is cruciaal; je moet gaan kiezen. Bewaar je de kleding met de kans dat je het volgend jaar alsnog weggooit (nog steeds niet gedragen/weer eruit gescheurd) of gooi je het weg met de kans dat je op een keer voor je kast staat en precies dit stuk mist in je garderobe? De kans dat je iets echt gaat missen is klein, maar misschien dat je ineens een goede mogelijkheid voor kledingcombinaties ziet...

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste kastindeling
Bedenk nu hoe je 's ochtends je kleding uitkiest. Probeer je kast zo in te delen dat je je kledingkeuze makkelijk kunt maken. Leg en hang soort bij soort, zodat je in 1 oogopslag kunt zien wat je mogelijkheden zijn. Leg alle kleding voor de zomer even wat hoger op een plank, deze kan je in het voorjaar weer omruilen met de dikke wintertruien. Zo heb je 's ochtends minder tijd nodig om je kleding voor die dag uit te zoeken en kan jij weer wat langer in bed blijven liggen.
Je zult merken dat je kast een stuk leger is dan voor je hieraan begon. Dat biedt mogelijkheden voor een shopdagje!

En wat nu met de volle vuilniszakken?
Je hebt nu heel veel kleding die je niet meer aantrekt of die niet meer past. Dat kan je natuurlijk direct weggooien of doneren aan een goed doel, maar je kunt ook het nuttige met het aangename combineren; organiseer een kledingruil feestje met je vriendinnen. Iedereen heeft wel kleding die je zelf niet meer leuk vind of niet vind staan, maar die voor anderen misschien wel een waardevolle aanvulling zijn op de garderobe.
En misschien hou jij er ook wel wat leuks aan over om je kast te vullen!

Je opgeruimde kast verdient natuurlijk ook een schoonmaakbeurt. Dat is nu heel gemakkelijk met de Swiffer Duster. Hiermee wordt afstoffen kinderspel! Swiffer Duster haalt het stof uit de moeilijkst bereikbare plekjes en is samengesteld uit duizenden kleine elektrostatische deeltjes, bedekt met een microfilm. Hij neemt al het stof op en houdt het vast, zodat het niet meteen weer neerdwarrelt op uw net gereinigde oppervlakken!

Wil je weten hoe anderen denken over de Swiffer Duster, of wil je zelf je mening hierover vertellen, ga dan naar Getest & Beoordeeld

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279