Gezond de lente door

Gezond de lente door

Zorg goed voor jezelf en voor je gezondheid, zodat je optimaal kunt genieten van die eerste fijne lentedagen en beter weer.


Lente betekent hooikoorts
Veel mensen denken dat hooikoorts voornamelijk in de zomer voorkomt, maar pollen kunnen ook in maart en april al voor overlast zorgen. Vraag je apotheker om advies over welke antihistamine geschikt zijn voor jou (het is soms al beter te beginnen voordat de ergste symptomen verschijnen). Draag een grote zonnebril als je naar buiten gaat en door regelmatig met een plens water je gezicht af te spoelen verwijder je ook de meeste allergenen.

Lente loopneusjes
De temperatuurverschillen kunnen je vatbaar maken voor een loopneus, snotverkoudheid en andere problemen waar je normaal alleen in de winter last van hebt. Als een verkoudheid eenmaal begonnen is kan je vaak weinig anders doen dan rust nemen. Zorg voor een goede weerstand door voldoende te slapen, goed je handen te wassen nadat je met openbaar vervoer hebt gereisd en gooi papieren zakdoekjes weg als je je neus hebt gesnoten. Als iemand in huis verkouden is, maak dan extra goed schoon op de zogenaamde ‘hot-spots’ voor virussen zoals badkamerkranen, koelkasthandvatten en afstandsbedieningen.

Bescherm je tegen de zon
Vergeet op de eerste zonnige dagen niet om zonnebrandcrème te gebruiken. Als je na de winter weer meer buiten gaat sporten check dan of je sportuitrusting nog in orde is, bijvoorbeeld of je hardloopschoenen nog voldoende steun bieden en niet versleten zijn.

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Houd grote voorjaarsschoonmaak
Stof bevat allergenen en geeft aanleiding tot onophoudelijke niesbuien! Stof boekenplanken en moeilijk bereikbare plekjes regelmatig af met je Swiffer Duster XXL. Een heel klein beetje moeite met grote resultaten, dankzij Swiffer’s unieke technologie die stof en vuil tegelijkertijd aantrekt en vasthoudt. Gebruik Swiffer ook voor de vloer; voor al dat stof en vuil dat zich onder de bank en in hoekjes heeft verstopt.... Je bent sneller klaar met schoonmaken en niest een stuk minder!

Geef het door –gezonde tips voor het gezin
Lees zeker ook onze tips en handige links in 5 Swiffer tips om je huis stof- en allergenenvrij houdt.

BELANGRIJK: Vraag advies aan je apotheker of huisarts als je je zorgenmaakt over je gezondheid voordat je medicijnen inneemt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279