Een opfrisbeurt voor je huis

Een opfrisbeurt voor je huis

Heb jij ook elk voorjaar zo’n zin om je huis een grote schoonmaakbeurt te geven? De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en het liefst zet je de hele dag alle ramen open. Lang leve de voorjaarsschoonmaak!


Keukenkastjes
Vette vegen, kruimels en verpakkingsrestjes. Wie vindt dit niet onderin de keukenkastjes? Haal plank voor plank je kastjes leeg en begin bovenin met schoonmaken. Zuig je kastjes eerst goed uit voordat je met een nat doekje of spons aan de slag gaat. Zet na het schoonmaken alles zo veel mogelijk per categorie terug (en kijk gelijk even of alles nog houdbaar is): voorraadartikelen (zoals rijst, pasta en blikjes), snoep en snacks, taart & cake en natuurlijk je borden en kopjes.

Grote beurt voor de keuken
Als je dan toch bezig bent in de keuken, kan je best nog even doorgaan. Geef ook je oven, broodrooster, tosti-ijzer en broodplanken een goede beurt! Vergeet vooral ook de koelkast en de vriezer niet. Die kunnen vast wel een sopje gebruiken. Met name de rubbers bij de deuren moeten goed schoongemaakt worden, zodat je koelkast weer hygiënisch is.
En wanneer is de laatste keer geweest dat jij onder de kastjes en achter de koelkast hebt gedweild?

Badkamer
Ben jij iemand die na elke douchebeurt met de wisser door de badkamer gaat? Dan is het vast ook heel lang geleden dat de badkamer een echt grote poetsbeurt heeft gehad. Poets alle tegeltjes met een antikalk middel, vergeet de lampen niet af te stoffen en poets met een oude tandenborstel (en een beetje schuurmiddel) net zo lang tot alle doucheputjes en afvoeren je spiegelbeeld tonen. Je krijgt gelijk zin om jezelf ook op te frissen!

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1030)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

Frisse lucht
Haal het voorjaar naar binnen! Lucht alle kamers eens lekker door; zet alle ramen en deuren open. Zo kunnen ook je meubels en gordijnen even 'ademhalen' en verdwijnen de meeste muffe luchtjes en geurtjes.

AmbiPur 3volution: voor een constante voorjaarsgeur
Wil je altijd een frisse voorjaarslucht in huis? Probeer dan eens de 3volution elektrische luchtverfrisser van Ambi Pur. Een harmonieuze collectie van 3 frisse parfums, geïnspireerd door de geur van pas gemaaid gras, een fris ochtendbriesje en openslaande ramen. Te koop bij de supermarkt en drogist!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279