De wetenschap achter Ambi Pur en het verwijderen van ongewenste geuren

De wetenschap achter Ambi Pur en het verwijderen van ongewenste geuren

Alles over de nieuwste OdourClear technologie


Ben je benieuwd waarom wij Ambi Pur zo’n topper vinden? Simpel: terwijl andere luchtverfrissers geurtjes maskeren, verwijdert Ambi Pur ze écht volledig dankzij de innovatieve OdourClear technologie. Wat maakt deze formule al 18 jaar zo uniek en doeltreffend om ongewenste geuren te verwijderen? We zetten het voor je op een rijtje.

Een mini-masterclass over onaangename geur

Als je goed hebt opgelet tijdens de scheikundeles, dan herinner je je vast nog wel wat moleculen zijn. Iedere onaangename geur is eigenlijk een complex bundeltje moleculen dat zich ongevraagd opdringt. Deze ongenode gasten vliegen door je gang, verzamelen zich in je keuken en nestelen zich in je meubels. Welkom of niet, ze doen alsof ze thuis zijn en blijven graag lang hangen. Hoe schoon je huis er ook uitziet, al dat harde poetsen kan in één vlaag om zeep zijn.

Het IQ van geur

Hoewel geuren soms erg onaangenaam kunnen zijn, hebben ze ook een positieve functie. Ze kunnen je waarschuwen dat er iets mis is, onhygiënisch of bedorven. Bij het detecteren van deze signalen werken je neus en je brein samen. Je neus is in staat de geur te ruiken en stuurt een berichtje naar je brein, dat de geur vervolgens analyseert. Geuren komen dus ongevraagd je brein binnen en vormen een belangrijk onderdeel van onze herinneringen en ervaringen. Nu weet je waarom de geur van versgebakken koekjes je rechtstreeks terugbrengt naar de keuken van je oma.

Wat is OdourClear?

Slechte geuren slaan we natuurlijk liever niet op in ons geheugen. We moeten deze indringers daarom duidelijk maken dat ze niet welkom zijn. Tijd voor actie! Ontdek de innovatieve OdourClear technologie van Ambi Pur. Deze werkt als een stofzuiger: zij detecteert onaangename geurtjes en zuigt ze als het ware weg. Zeg maar dag tegen alle geurmoleculen die zijn blijven hangen na die spruitjes gisteravond.

Hoe werkt OdourClear?

OdourClear is een gepatenteerde technologie van Ambi Pur en bestaat uit een team van ingrediënten die we de "Ambi Pur Four" noemen. Dit zijn slechte-geur killers, bestaande uit alledaagse ingrediënten zoals cyclodextrine (een zetmeelmolecule uit maïs) en citroenzuur (dat voorkomt in citrusvruchten).

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ontmoet de “Ambi Pur Four”

Je kunt ze vergelijken met vier superhelden die hun speciale krachten bundelen. Een superheldenteam van frisheid dat niet te stoppen is als het gaat om het verwijderen van ongewenste geuren. We stellen je graag aan deze vier superhelden voor:

1

De “slechte-geurvanger” — Cyclodextrine is een zetmeelmolecule uit maïs in de vorm van een donut. Onaangename geuren worden naar het midden van die donut gezogen en daar opgesloten om nooit meer vrijgelaten te worden (keukengeurtjes verdwijnen na het spuiten van Ambi Pur Luchtverfrisser Spray.

2

De “slechte-geurtransformator” — Deze krachtige helden gaan de strijd aan met de alle denkbare ongewenste geurtjes en vervangen ze door een fris parfum. Dat doen ze door zich aan die 'foute' moleculen te binden en niet meer los te laten. Of eigenlijk, tot de vieze geurtjes zich overgeven en hun stinkende zelf transformeren naar een aangenamer alternatief. Knap werk, geurtransformators! Je kent het effect van deze geurtransformators misschien al van onze klassieke- en 3volution elektrische geurverfrisser.

3

De “slechte-geurneutraliseerder” — Citroenzuur, afkomstig van citroenen en andere citrusvruchten, elimineert onaangename geurtjes door de pH waarde te neutraliseren naar die van water. Mocht je je het afvragen: dat is een perfecte gebalanceerde 7. Ruik hun neutraliserende effect in de Ambi Pur Luchtverfrisser Spray.

4

De “slechte-geurmagneet” — Dit polymeer is speciaal ontworpen om ongewenste geuren in textielweefsels op te sporen. De magneet uit onze Textielverfrisser werkt hard om slechte geuren uit moeilijk te wassen textiel te verwijderen. En dat alles met slechts één keer sprayen!

Zo, nu weet je alles over de wetenschap achter Ambi Pur! Microscopisch bewijs van de werking van OdourClear, de nieuwste technologie waarmee Ambi Pur slechte geuren elimineert als nooit tevoren. Deel met je vrienden!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

The_Tick

The_Tick

gemeld

Smarter Every Day..

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015