De meest gestelde vragen over Mr. Propre Wondergum

De meest gestelde vragen over Mr. Proper Wondergum

Veelgestelde vragen : Schoonmaaktips


Hoe kan ik de Mr. Proper wondergum gebruiken?

Natmaken, knijpen en gummen: Eerst maakt u de spons nat, dan knijpt u hem uit. U wrijft zachtjes met de wondergum over het oppervlak om hardnekkig vuil te verwijderen. Zodra het vuil verwijderd is, spoelt u het vuil van de gum onder water af. Gooi weg na veelvuldig gebruik.

Wat is het ingrediënt van de wondergum?

De wondergum is gemaakt van melamineschuim. De microschrobbers schrobben de groeven van het oppervlak waardoor opgehoopt vuil wordt verwijderd.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Welke oppervlakken kan ik schoonmaken met de Mr. Proper wondergum?

De wondergum werkt het best op harde oppervlakken zoals het aanrecht, tafels, vloeren, deuren, muren, plinten en toestellen. Hij verwijdert verschillende soorten vuil zoals zeepresten in de badkuip, spatten in de magnetron, aangekoekt vet op het fornuis, het vuile rubber van sneakers en dergelijke. Denk eraan om hem voor gebruik eerst uit te testen op een klein oppervlak door lichte druk uit te oefenen. Gebruik ervan is niet aanbevolen op volgende oppervlakken: Hoogglans, donker gepolijst, geborsteld, satijn, imitatie, onbewerkt/gepolijst hout, koper, roestvrij staal, anti-aanbaklaag of carrosserie.

Moet ik er een schoonmaakmiddel bij gebruiken?

Een schoonmaakmiddel is niet nodig: hij werkt met alleen maar water. Maak de gum nat onder water en knijp erin en hij is klaar voor gebruik.

Ontdek hier wat andere Lekker in het Leven-leden van dit product vinden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Boesta

Boesta

gemeld

Hallo, kan ik deze spons voor een metalen aanrecht en spoelbak gebruiken..?

  • melden
Interieuradvies van pro’s