De meest gestelde vragen over Mr. Propre geconcentreerde allesreiniger

De meest gestelde vragen over Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger

Veelgestelde vragen : Schoonmaaktips


Op welke oppervlakken kan ik Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger gebruiken?

U kunt Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger overal in huis gebruiken, op de meeste afwasbare oppervlakken: vinylvloeren, keramische vloeren, behandelde houten vloeren, keramische gootstenen, koelkasten (binnen- en buitenkant), keramische en geëmailleerd kookplaten, afdekplaten van fornuizen, vensterbanken, roestvrij stalen gootstenen, deurklinken, kastdeuren, keramische muurtegels, geëmailleerde badkuipen, porseleinen badkuipen, douchedeuren, kranen, enz. Het product kan ook veilig worden gebruikt op behandeld hout, zoals parket en op marmeren vloeren.

Voor welke vlekken kan ik Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger gebruiken?

Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger kan worden gebruikt om verschillende soorten vuil overal in huis te verwijderen, van vet in de keuken tot zeepresten in de badkamer en vuil op de vloer. Vlekken die gereinigd kunnen worden zijn: vet, aangekoekt vet, zeepresten, waterspatten, tandpasta, vingerafdrukken, etensresten, vuil op de vloer, stof, modder, enz.

Hoe gebruik en doseer ik dit product?

Verdund gebruik (één dosis): De fles heeft een doseerdop die vanzelf stopt waardoor u precies de juiste hoeveelheid krijgt om uw vloeren schoon te maken, zonder dat er een druppel verloren gaat. Om deze te gebruiken, houdt u de fles ondersteboven en knijpt u hard in de fles in een emmer met 5 liter water tot de stroom vanzelf stopt. Zodra de stroom stopt, hebt u één dosis (24 ml) toegevoegd.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Onverdund gebruik: Giet de gewenste hoeveelheid zacht op een spons of rechtstreeks op de vlek. Naspoelen. U hoeft niet te knijpen tot de stroom vanzelf stopt. Denk eraan dat de dosering en gebruiksaanwijzingen altijd op het etiket op de achterzijde van de fles staan.

Moet ik de oppervlakken schoonvegen of naspoelen nadat ik Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger heb gebruikt?

Bij verdund gebruik hoeft het oppervlak niet nagespoeld te worden na het schoonmaken. Bij onverdund gebruik wordt aanbevolen om het oppervlak schoon te vegen of na te spoelen.

Mag ik Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger combineren met andere wasmiddelen of schoonmaakmiddelen?

Het kan veilig worden gecombineerd met andere wasmiddelen. Er komen geen schadelijke dampen vrij bij gebruik in combinatie met bleekmiddel. We raden echter af om de geconcentreerde allesreiniger te combineren met andere wasmiddelen omdat dit een negatieve invloed zal hebben op de geur.

Ontdek hier wat andere Lekker in het Leven-leden van dit product vinden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik heb een lenteschoonmaakpakket gewonnen, daar dat de gele variant in. Ik ben bekend met het product zelf koop ik het ook altijd maar dan altijd de blauwe. Fijn product ik koop zelden nog een andere allesreiniger.

  • melden
Manolito

Manolito

gemeld

Ik zou het heel graag willen testen :) Ben zeer benieuwd.

  • melden
Pippie

Pippie

gemeld

Ik zou het graag willen proberen . Aangezien ik reuma heb kan ik schoonmaak doekjes niet goed uit wringen

  • melden
nance78

nance78

gemeld

lijkt me handig ben er benieuwd naar

  • melden
leniek

leniek

gemeld

Lijkt mij ook wel eens leuk om iets uit te proberen

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!