Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Zo maak je gezonde zeebaars op de barbecue

DesktopImage
0
Hoewel barbecueën eigenlijk een heel gezonde manier van koken is, zijn het bijbehorende vlees, de sausjes en het stokbrood dat wat minder; zeker als je wat op je lijn probeert te letten. Onze zeebaarspakketjes (in een envelopje van bakpapier) zijn de perfecte zomermaaltijd – weinig calorieën en veel smaak.
slideshow-image

INGREDIENTEN (voor 4 personen)
1. 4 zeebaarsfilets
2. 4 laurierblaadjes
3. Een paar takjes platte peterselie, fijngesneden
4. 1 citroen, in schijfjes
5. Een paar roze peperkorrels
6. 250 g sperziebonen
7. 400 ml witte wijn
8. Grof zeezout
9. 20 g bieslook, fijngesneden
10. 20 g lente-ui, versnipperd

slideshow-image

Snij de citroen in schrijfjes, versnipper de lente-ui en bieslook. Pluk de blaadjes van de platte peterselie.

slideshow-image

Haal de sperziebonen af en stoom ze een paar minuten zodat ze 'al dente' zijn. Ze moeten nog knapperig blijven.

slideshow-image

Pak vier vellen bakpapier en leg één zeebaarsfilet in het midden van elk stuk. Strooi de verse kruiden over de vis, leg er een schijfje citroen en de boontjes op. Giet nu 100 ml wijn over elke filet. Doe er nog enkele peperkorreltjes bij. Sluit de pakketjes en maak vast met een cocktailprikker. Leg ze ongeveer 8 minuten op de barbecue.

slideshow-image

Serveer ze meteen, nog in het papier – zie het als een chique versie van de beroemde fish and chips. Maar dan met zomergroentjes in plaats van frietjes!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

AMBASSADEURS CLUB

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADEURS CLUB

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou: