Kip met dragonsaus

Kip met dragonsaus

Enkele Franse klassiekers die iedere amateur chef thuis kan maken.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 15 g boter
  • 15 ml olijfolie
  • 2 kipfilets
  • 1 sjalot, versnipperd
  • 1 teentje look, geperst
  • 60 g verse dragon, versnipperd, plus een beetje extra om te garneren
  • 45 ml crème fraîche
  • Krielaardappeltjes
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Smelt de boter en olie in een pan en bak de kip aan beide zijden goudgeel.


  2. Zet de deksel op de pan, verlaag de temperatuur en bak nog 8 á 10 minuten.


  3. Duw de kip opzij, voeg de sjalot en look toe en sudder nog 1 á 2 minuten.


  4. Voeg de dragon en crème fraîche toe en kook gedurende 1 minuut.


  5. Breng op smaak en serveer met gekookte krielaardappeltjes. Werk af met nog wat extra dragon.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven