Recept voor een antioxiderende smoothie met banaan en rode vruchten

Thuis
28/04/2020
Zin in een gezond, snoeplekker drankje om de dag mee te beginnen? Hier krijg je het recept van een smoothie van banaan en rode vruchten, boordevol antioxidanten!

Iedereen weet dat antioxidanten ons helpen om gezond te blijven en ziekten te bestrijden, omdat ze onze cellen beschermen tegen de schade die vrije radicalen veroorzaken. Om ze in je voeding te verwerken zonder voedingssupplementen uit potjes te hoeven slikken, begin je de dag met een glas van deze verfrissende smoothie boordevol natuurlijke immuniteitsboosters. Is het seizoen van rode vruchten afgelopen? In dat geval neem je diepvriesvruchten!

Ingrediënten voor een glas smoothie met banaan en rode vruchten

Je hebt maar weinig ingrediënten nodig voor dit recept van een antioxiderende smoothie . Lekker zoet is dit de ideale manier om de kinderen vijf vruchten per dag te laten eten!

  • 1/2 potje vetarme yoghurt natuur
  • 1 glas sinaasappelsap - vers geperst is het beste!
  • 1 banaan, in stukjes gesneden
  • 1/2 glas rode vruchten (aardbeien, frambozen en bosbessen) vers of diepvries

Hoe maak je een antioxiderende smoothie met banaan en rode vruchten

Om deze heerlijke antioxiderende smoothie met banaan en rode vruchten te maken hoef je alleen maar de verschillende ingrediënten te mixen in de blender. Giet in een groot glas en... geniet van het nippen! En omdat een ongelukje snel gebeurd is, denk eraan dat Ariel hardnekkige vlekken verwijdert op je kleren of het tafelkleed...

Zoek je meer recepten voor gezonde smoothies? Probeer dan ook eens de detox bessensmoothie.

Passievrucht, kiwi, rode vruchten... En jij, welke smaken vind jij het lekkerst voor een smoothie?