Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Desserts voor Halloween met deze snel klaar recepten

desserts-voor-halloween-met-deze-snel-klaar-recepten
0
cupcakes-voor-halloween

 

Cupcakes voor Halloween: om je vingers van af te likken!

Hou het eenvoudig: voor de basisingrediënten van cupcakes kun je een kant-en-klaarmengsel kopen in de buurtwinkel of de supermarkt, of anders vind je hier eenmakkelijk recept voor muffins!

Het belangrijkste is dat je plezier zult beleven aan het versieren! Bovendien heb je er weer een supersnel klaargemaakt dessert bij!

Om van je muffins echte Halloweendesserts te maken laat je je meeslepen door je verbeelding! Roomkaas, chocolade en mandarijnkwartjes voor woeste oogjes om helemaal bij het thema te blijven! Roomkaas en pompoen (jawel, de echte oranje pompoen, goed doorkookt, zoet en overheerlijk!) met spinnenwebben van gesmolten chocolade…

Of ook, waarom niet, ogen van hazelnoot en spinnenpoten van een rol drop! Hou!

 

versierde-mandarijntjes

Versierde mandarijntjes: de eenvoudige, snelle en gezonde versie van het Halloweendessert!

Je hoeft maar een paar griezelige oogjes en skelettanden op een paar onschuldige mandarijntjes te tekenen en je bent al klaar! Net als bij je pompoenen, maar minder vermoeiend... en veel makkelijker op te eten.

fruitschaaltjes

Fruitschaaltjes met een sterk karakter

Nog sneller dan Halloweenmandarijntjes? Nee, dat kan niet… Of toch? Probeer guitig fruit als dessert! De kleine fruitschaaltjes met sap die je voor je kinderen koopt zitten in karton verpakt, maar elk afzonderlijk zijn ze afgesloten met plastic folie waarop je snel een lachend, griezelig of nors gezichtjes kunt tekenen.

Ga niet op zoek, een nog sneller klaar dessert voor Halloween bestaat niet!

lollies-voor-halloween

 

Lollies voor Halloween… voor wie van verrassingen houdt!

Door te spelen met basis en korst kun je dit recept naar wens aanpassen en heerlijke, verrassende en... supersnelle desserts creëren!

Wat je nodig hebt:

 • Biscuitjes met cacao, cake, speculaas…
 • Roomkaas (type Philadelphia)
 • Suiker (naar smaak)
 • Voedingskleurstoffen
 • Houten staafjes waarop je straks kleine lollies van cake zult prikken
 • Voor het glazuur kun je dit glazuurrecept naar wens aanpassen. Maar met een beetje - - Voedingskleurstof in de roomkaas kun je een pompoenkleur creëren, of de kleur van moerasmonsters… (die uiteraard groen zijn, vraag het maar aan iedereen die er verstand van heeft!).
 • Denk ook aan amandelpasta: die is makkelijk vorm te geven en te kleuren!
 • Een afgewerkte versiering krijg je met het aanbrengen van ‘haar'' van gekleurde vermicelli, vermicelli van chocolade, in poeder verkruimeld biscuit, gesmolten chocolade (zwarte, witte of melkchocolade).
 • Mix de biscuitjes of taart van je keus en roer de roomkaas door het mengsel. Ga geleidelijk te werk tot je een kneedbaar deeg krijgt dat nog een beetje vochtig is en een beetje plakt, zodat je het makkelijk in balletjes kunt rollen.
 • Prik elk balletje (ongeveer zo groot als een noot) op een houten staafje en rol dat door je diverse garnituren. (Als het op je schort of keukenhanddoek druipt, doe die dan achteraf gewoon in de wasmachine met een efficiënt wasmiddel. Maak je daarover dus niet druk en haal het beste uit je verbeelding!
 • Lekker smullen en genieten van Halloween!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

AMBASSADEURS CLUB

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADEURS CLUB

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies