Win het kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottolenghi

Win het kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottolenghi

De tijd van stamppotten en geroosterde groenten is nu echt even voorbij… Bovendien willen we nu niet meer lang in de warme keuken staan om een maaltijd te bereiden. We willen lekker buiten eten in het zonnetje! Een luchtige en frisse salade mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!


Heb jij een spannend of origineel saladerecept? Deel het nu en maak kans op het veggie-kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottolenghi: een levendig en gedurfd boek met zeer originele recepten en fantastische fotografie.

Jouw lekkerste saladerecept
Die ultieme komkommersalade waar jij die fijne vakantieherinnering aan bewaart. Of die zomerse fruitsalade waar je gezellig met een groep vrienden van kunt genieten. Maar hoe maak je de salade eigenlijk? Inspireer anderen met de heerlijke saladerecepten waarmee jij je vrienden en familie verwent.

Wat moet ik doen?
Noteer stap voor stap hoe je dat heerlijke gerecht op tafel tovert. Zet alles wat je nodig hebt op een handig ingrediëntenlijstje. Wil je een voorbeeld? Kijk dan even naar onze eerdere recepten.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Laad je recept op

Wat kan ik winnen?
Alle recepten worden onmiddellijk uitgetest door andere leden van Lekker in het Leven. Zit klaar voor complimentjes! Bovendien kiest de Lekker in het Leven-jury ook 25 winnende recepten. Lees hier het reglement. Wordt jouw recept bekroond, dan krijg je een leuk boek thuisbezorgd: ‘Plenty: groente genoeg om héél lekker te koken’ van Yotam Ottolenghi t.w.v. € 29,95.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven