Vind de glamour in jouw baan

Vind de glamour in jouw baan

In elke baan is wel een beetje glamour te verwerken. Lekker in het leven geeft je tips om een echte office diva te worden.


Pimp je werkplek
Je geeft je werkplek super snel een beetje glamour door een stapeltje fashion magazines (voor tijdens de pauze), een mooie waterfles, trendy muismat of een hippe laptophoes. Versier jouw beeldscherm of telefoon met bling bling diamantstickertjes, download een glamorous wallpaper als schermbeveiliging en drink jouw cappuccino uit een chique koffiemok.

Een glamour outfit
Er spetterend uitzien brengt glamour in jouw carrière. Geef je werkdag dus wat meer glans met een mooie tas, killer heels, een trui met glitters of een fabulous armband. Maar pas er wel voor op dat de glamour niet té opzichtig (of sexy) wordt. De werkvloer is geen dansvloer!

Stappen met je collega’s
Organiseer samen met collega’s buiten werktijd trendy uitjes: samen cocktails drinken, naar een ‘ladies only’ avond in de bios of swingen in een club. Dan gaan de gesprekken op het werk vanzelf over het volgende hippe uitstapje. Tip: help met het organiseren van een chic bedrijfsfeest, bijvoorbeeld een kerstdiner, gala of jubileum.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Business borrels en events
Ook zakelijke bijeenkomsten kunnen glans aan jouw baan geven, denk aan een zakenlunch of netwerkborrel, een beurs of een (internationaal) congres. Vraag jouw leidinggevende of je een keer mee mag. Wie weet haal jij wel een nieuwe opdracht binnen en krijg je een dikke vette pluim, of nog beter, een promotie!

Bloggen als (bij)baan
Denk aan de hoofrolspeelster in de waargebeurde film Julie & Julia. Zij vond haar baan ontzettend saai, terwijl haar vriendinnen in haar ogen wel glamour jobs hadden. Ze bedacht een kookproject en blogde daar een jaar lang over. Ze werd uiteindelijk zo beroemd dat er een film over is gemaakt, hoe bedoel je glamorous! Blog jij ook? Vertel het je baas. Misschien kun je wel voor het bedrijf gaan bloggen en wie weet, word je ook ooit door een uitgever ontdekt.

Lees ook:
Tips om stralend de feestdagen in te gaan
Tijd voor een carrièreswitch
Tips om je bureau netjes te houden

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279