Koken voor 10 personen

Koken voor 10 personen? Simpele recepten voor 10+

Krijg je 10 personen over de vloer? Vrees niet! Wij hebben tips en recepten voor koken voor 10 personen.


Iedere moeder is een superheld. Dit komt omdat moeders zich met tien verschillende dingen tegelijk bezig moeten houden en daarnaast ook nog eens tijd voor zichzelf moeten vinden. Eén van de superkrachten waar moeders over beschikken is het koken van veel eten voor wel 10 mensen of meer. Het aangaan van zo’n uitdaging is onmogelijk zonder een goede organisatie. Koken voor 10 personen vraagt daarom om een precieze voorbereiding. In dit artikel vertellen we je hoe je de voorbereidingen voor het koken het beste kunt aanpakken. Zodat je daarna nog genoeg tijd over hebt om te ontspannen voordat je gasten aan tafel gaan.

Koken voor 10 personen

Stap 1 in het organiseren van een etentje waarbij je veel eten moet koken is precies weten hoeveel mensen komen. Laat je gasten vooraf weten dat zij zich tijdig moeten afmelden en niet zomaar een extra gast mee kunnen brengen. Probeer dit uiteraard op een vriendelijke manier uit te leggen aan je gasten. Maar, maak hen zeker duidelijk dat koken voor 10 personen of meer erg veel moeite kost. En dat je daarom liever wilt voorkomen dan genezen!

Om het jezelf iets gemakkelijker te maken tijdens het boodschappen doen kan je je gasten vragen zelf wat te drinken mee te brengen. Zo hoef je niet met flessen wijn te slepen en hoeven je gasten niet meer opzoek naar een cadeautje.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Recepten voor 10 personen

Naargelang de periode van het jaar, variëren de soort gerechten die we eten. Dat betekent dat onze voorbereiding van het recept voor 10 personen afhankelijk is van het aantal personen, maar ook van de tijd. Hier is dus een kleine selectie om veel eten te kunnen voorbereiden, tijdens elke periode van ’t jaar!

Aan de hand van de verschillende seizoen eten we gedurende het jaar verschillende soorten gerechten. Dit betekent dan ook dat het recept voor 10 personen dat je kiest niet alleen op basis van het aantal personen, maar ook afhankelijk van het seizoen. We geven je een kleine selectie van recepten voor veel eten die gemakkelijk te bereiden zijn!

Ben tijdens het koken voor 10 personen wel alert op vlekken! Tijdens het bereiden van eten is een ongelukje zo gebeurt. Zorg daarom altijd dat je een goed wasmiddel in huis hebt om je kleding achteraf weer stralend schoon te krijgen.

Wat is jouw favoriete recept om te maken wanneer visite krijgt?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Jeecpt

Jeecpt

gemeld

Meer dan twee gasten, dan maak Ik een kleine (snelle) rijsttafel. Gemak hiervan is dat je een aantal gerechten een dag van tevoren kunt klaarmaken. Het snelle zit in het gemak en de geringe tijd die je nodig hebt om een gerecht te maken.

  • melden
Patries42

Patries42

gemeld

Twee jaar geleden heb ik de dag voor kerst een verse rode en groene pesto in de blender gemaakt. Flinke porties. De dag zelf heb ik in de soeppan een berg spaghetti gekookt. De ene helft werd gemengd met de rode en de andere helft met de groene pesto. Verder had ik de dag ervoor heel veel schaaltjes gemaakt om de pasta op te leuken, terwijl de basis ook al smakelijk is. Denk aan : parmezaanse, geraspte kaas, zongedroogde tomaten, olijven, garnaaltjes, spekjes, rucola, basilicum etc. Groot succes

  • melden

blondine

gemeld

Ik maak een hele grote pan met snert en dat vind iedereen erg lekker, en daarna als toetje een lekker ijsje.

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015