Hoe versier je jouw huis naast die kerstboom?

Hoe versier je jouw huis naast die kerstboom?

Lekker in het Leven geeft je kerstdecoratietips. Zo straalt jouw hele huis tijdens de feestdagen!


Geef je voordeur kleur
Verwelkom iedereen die bij jou aanbelt met een versierde voordeur. Hang een mooie zelfgemaakte kerstkrans op of ‘ga los met kerstlint’. Gebruik een extra breed rood lint om het kerstgevoel te benadrukken. Een paar twinkelende kerstlampjes maken het helemaal af. Tip: doe de stekker door de brievenbus. Heb je nog een paar oude schaatsen slingeren? Gooi ze niet weg, maar vervang de veters door kerstlint en gebruik ze ook als decoratie. Als dat geen winters plaatje oplevert, dan weten wij het ook niet meer.

Pak je salontafel in
Verander jouw koffietafel in een kerstcadeautje door strengen lint kruislings over de bovenkant en zijkant van de tafel vast te maken. Zo is jouw tafel net een pakje! Tip: zet zilveren familiestukken en accessoires op tafel, dit geeft jouw kersttafel nog meer glans!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Decoreer de ramen
Versier de ramen met een winters tafereel. Denk aan dennenappels, walnoten, kerstballen, rode vogeltjes, kerststerren of papieren kerstengeltjes. Maak ze met een kerstlint vast aan een in de breedte gespannen rode draad of lint. Spuit met een spuitbus een beetje nepsneeuw op het raam en klaar ben je! Tip: of plak deze vrolijke kerstmis raamstickers op je raam. Te koop via acaza.nl

Kerststoelen
Geef jouw eetkamerstoelen dit jaar een kerst make-over met een christmas cumberband (net als bij een smoking). Hoe doe je dit? Wikkel jouw stoelen eerst met een brede band jute in en doe er vervolgens een stuk rood geruite stof omheen. Zet de stof vast met een grote goudkleurige veiligheidsspeld. Rafel het jute een beetje voor een wat meer casual look. Tip: decoreer met een beetje klimop, een dennentak, kerstbal of smokingstrikje.

Laat je inspireren door de originele kerstversieringstips van Alexandra en Monique. Heb jij een leuke tip?  Deel jouw kerstdecoratietip op Lekker in het Leven.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279