Cranberry Kerstcocktail

Cranberry Kerstcocktail

Eten staat altijd hoog op het lijstje tijdens kerst, maar vergeet het kerstdrankje niet! Dit recept zet gegarandeerd de toon voor een leuk feestje.


Lekker eten staat waarschijnlijk hoog op het lijstje tijdens Kerst, maar vergeet niet dat een bijpassende kerstdrankje net zo belangrijk is: De kerstcocktail ! Dit kerstdrankje zal de toon zetten voor de feestdagen.

Ingrediënten (voor 6 personen)

 1. 1. 2 liter cranberry sap
 2. 2. 4 kaneelstokjes
 3. 3. 8 kruidnagels
 4. 4. 2 steranijs
 5. 5. ½ kopje gekruide Gold Rum of Bacardi White Rum
 6. 6. theelepel limoensap (optioneel)
 7. 7. 1 liter mineraalwater
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding van de kerstcocktail:

 1. 1. Doe het cranberry sap en de specerijen in een grote pan en breng het aan de kook. Haal de pan vervolgens van het vuur en laat de specerijen gedurende 30 minuten intrekken.
 2. 2. Meng vervolgens de rum (en optioneel het limoensap) met de cranberry sap en laat het goed rusten voordat je het serveert.
 3. 3. Serveer de kerstcocktail in een kan en zet hiernaast ook een kan met mineraalwater op tafel. De gasten kunnen zo naar eigen smaak het drankje aanvullen met mineraalwater. Maar, vergeet vooral niet te genieten van je zelfgemaakte kerstdrankje !

Na een gezellig avondje met je gasten blijf je helaas achter met een boel afwas. Maar, met het juiste afwasmiddel is ook dit klusje zo geklaard.

Wat is jouw favoriete drankje om te drinken tijdens Kerst?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik vind "lekker in het leven" geweldig! En dat blijf ik ook vinden, waar ik niet blij mee ben is dat "foie gras" lolly's" als recept wordt aangeboden. Verder zou ik zeggen: ga zo door!

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015