Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Maak het huis gezellig

maak-het-huis-gezellig
0
Nestdrang kent een nieuwe climax met Lekker in het Leven. De lange avonden en de vrieskou stimuleren je om op te ruimen, een nieuwe indeling van de kasten uit te proberen, een verfkwast of rolletje behangpapier boven te halen en hier en daar wat kaarsjes aan te steken.

Van lekker thuisblijven kun je dubbel genieten als je van je huis een knusse plek maakt voor het hele gezin. Mooie binnendecoratie is erg belangrijk om je thuis echt fijn te voelen. Met deze tips kom je te weten waar je nog een en ander zou kunnen aanpassen! Mocht je een paar geparfumeerde kaarsen in huis willen halen, ga dan eerst eens uitzoeken welke geur bij jouw huis past. Bovendien gaat er niets boven de knusheid van je eigen huis als je eens toe bent aan een verwendag voor jezelf. Maak het huis dan ook extra gezellig!

Home sweet home

Ontdek je plekje

Zorg dat iedereen een eigen plekje heeft om tot rust te komen. Dat kan een aparte werkkamer of televisieruimte zijn, maar ook een hoekje in de woonkamer met een armstoel en een leeslamp, om helemaal in weg te zakken terwijl je helemaal opgaat in een spannende roman, terwijl je man naar het voetbal kijkt. Zo voorkom je ook ergernis als jij die romantische film wilt zien, terwijl hij ongestoord op het internet wil gaan surfen.

Een schoon huis

Als je maar genoeg opbergruimte en kasten hebt, kun je het huis opgeruimd en netjes houden. Zo krijgen alle spullen hun vaste opbergplek en wordt het supermakkelijk om het huis piekfijn te houden. Kies ook voor overzicht in de lades met goede indelingen: dat scheelt een hoop zoekwerk. Ook voor een opgeruimde badkamer bestaan er slimme systemen.

Bezet!

Maak van elk vertrek een gezellige ruimte. Hang foto's of een schilderij op, zelfs in de kleinste kamertjes, of ga voor uniek behangpapier. Zo zou je bijvoorbeeld de magazines in een speciale display aan de muur kunnen ophangen. Daar zullen alle bezoekers bijzonder enthousiast van opkijken (gelet op de gemiddelde duur van een toiletbezoek). Maak ook de badkamer even sfeervol als de woonruimte. Zachte handdoeken, een geurkaars en mooie accessoires van natuurlijke materialen bezorgen je een gevoel van luxe. En een goede textielverfrisser doet wonderen om een heerlijk fris geurtje in huis te verspreiden.

Quality time voor en met je gezin

Mama, help je me even ?

In de keuken kun je een werkhoekje voorzien waar ook huiswerk kan worden gemaakt. Zo kun je de kinderen helpen terwijl je het eten klaarmaakt, of bij een glaasje wijn een praatje slaan met je liefste. Als je in beide slaagt, heb je al een heleboel minder stress en maak je de avonduurtjes extra gezellig.

XL-ontbijt voor de tv

Hou het verrassend en eet eens voor de open haard. Verzamel al je bijzettafeltjes en leg er een hoop kussens omheen. Of serveer op zondagochtend een heerlijk ontbijt terwijl jullie samen naar een film kijken. Doorbreek de sleur en voorzie af en toe een kleine verwennerij of een bijzonder moment in huis. En vergeet vooral niet te genieten van elkaars gezelschap!

Heb jij ook tips voor mooie decoratie om het huis gezellig te maken? Stuur ze ons gerust door!

0

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou: