Zelf aan de slag met kerstkaarten

Zelf aan de slag met kerstkaarten

Maak jouw kerstwens bijzonder, geef jouw kerstkaarten een persoonlijk tintje. Leuk om te maken, nog veel leuker om te ontvangen!


Samen met de kinderen
Samen met de kinderen kerstkaarten maken is niet alleen gezellig, je stuurt zo ook iedereen een unieke kaart! Wat heb je nodig? Gekleurd dik papier, zilverfolie, lijm, stiften, verf en glitters. Knutsel zelf lekker mee! Tip: gebruik ook restjes stof, knopen of naai kleine kerstbelletjes aan de kaarten.

Fotokaart met kerstdecoratie
Van een leuke familiefoto maak je online snel een vrolijke foto kerstkaart. Via de site sitekaartje2go.nl geef je jouw foto’s makkelijk en snel een kersttintje. Tip: kies een vrolijk kerstsjabloon en klaar ben je!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kerstboom van lint
Met een paar stroken gekleurd lint kun je hele leuke kerstboomkaarten maken. Begin bovenaan met een klein stukje en eindig onderaan met het langste stuk lint. Wat heb je nodig? Dubbele blanco kaarten, verschillende kleuren lint, een ribbelschaar, plakband, naaigerei of lijm. Leg de reepjes lint in het midden van de kaart en plak ze (tijdelijk) vast met plakband. Liggen ze goed? Zet het lint (met de naaimachine) alleen in het midden van de boom vast, dus in een rechte lijn van boven naar beneden. Verwijder het plakband en knip losse draadjes af. Tip: je kunt natuurlijk ook een beetje lijm gebruiken.

Pimp je kaarten
Heb je dit jaar geen tijd om zelf kaarten te maken? Met wat lijm, glitters of kerststickers maak je jouw kerstwens toch nét even iets persoonlijker.

Ontdek meer tips en inspiratie voor de feestdagen, lees ook:
Leuke en stressvrije feestdagen
20 tafeldecoratietips voor kerst

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279