Welke geur past bij jouw huis?

Welke geur past bij jouw huis?

Geur kan een sfeerbepalende invloed hebben op je omgeving, maar met zoveel verschillende mogelijkheden is het soms moeilijk te beslissen welke het best past in jouw huis.


Sommige geuren werken beter in bepaalde ruimtes dan anderen - welke geuren hebben jouw voorkeur en waar in huis zijn kun je ze het beste gebruiken? Lekker in het Leven geeft je passend geuradvies.

Slaapkamer
Geen verrassing, maar lavendel is een ideale, rustgevende geur voor in de slaapkamer. De zachte, dromerige geur helpt je ontspannen en beter in slaap vallen. Kies jij voor Ambi Pur Lavendel Sensatie of Lavendelvelden?

Woonkamer
Naast de slaapkamer breng je hier waarschijnlijk de meeste tijd door, de geur die je kiest voor de woonkamer moet daarom weerspiegelen wie jij bent. Met andere woorden: er zijn geen vaste regels, het is heel persoonlijk. Veel mensen kiezen voor bloemenaroma's, van de lichte frisheid van Ambi Pur Witte Bloemen tot de warmere geur van Vanille Boeket. Keuze genoeg!

Keuken
Frisse, energieke geuren die goed bij etensgeuren passen doen het uitstekend in de keuken. Citrusaroma's zijn een goede keuze omdat ze zo opgewekt en vrolijk zijn.

Ambi Pur 2X Infinity Tropische Passie
Ambi Pur 2X Infinity Tropische Passie
(3)

tot 2x langere geurbeleving

Ontdek nu!

Badkamer
Ga voor helder en fris wat betreft de badkamer - Ambi Pur Ochtendfris is ideaal. Frisse geuren maskeren ontsmettingsmiddelen en schoonmaakproducten en geven je badkamer een heerlijke wellness-uitstraling. Als je een klassieke badsfeer wilt, gaat er natuurlijk niets boven de geur van Milde Zeep.

Eetkamer
In de eetkamer kun je het qua geur het best zo subtiel mogelijk aanpakken. Alle geuren die aan eten doen denken zijn geschikt. Bovendien kun je met geuren een heerlijke sfeer creëren waardoor je meteen zin krijgt om comfortabel te tafelen, zoals Ambi Pur Vanilleboeket.

Serre
Als je zo'n geluksvogel bent die eigen serre heeft, heb je ongetwijfeld een schitterend uitzicht op je tuin. Dus breng buiten naar binnen met verse bloemengeuren zoals Thai Orchidee.

Hal
De hal is de eerste kamer die je gasten zien zodra ze je huis binnen stappen. Ambi Pur parfums als Ochtendfris of Witte Bloemen zijn licht, fris en verwelkomend.
Ambi Pur verwijdert onprettige geurtjes en vervangt ze door een veel aangenamer aroma.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

GuusW

GuusW

gemeld

We hebben al jaren Lavendelvelden en dat beviel ons prima. Echter is nergens meer de na-vulling te koop. Ook op de site kan ik deze nergens meer vinden. is daar een reden voor?

  • melden

blondine

gemeld

Ik heb altijd een vanille geurtje in de wc staan, dat vind ik heerlijk. En in de slaapkamer gebruik ik ook lavendel, ik spray vlak voor het slapen gaan even wat op het kussen.

  • melden
Interieuradvies van pro’s