Vrolijk je huis op voordat de donkere wintermaanden beginnen

Vrolijk je huis op voordat de donkere wintermaanden beginnen

Wil jij een vrolijk huis voordat de winter begint? Met deze tips heb je altijd kleur in huis. Kom maar op met die donkere dagen!


Vrolijk behang

Geef jouw huis kleur met de vrolijke behangcollectie van Amore di Colore. De naam zegt het eigenlijk al, liefde voor kleuren. Deze collectie is één en al kleur: veel bloemen en mooie Portugese tegelpatronen. Je hoeft natuurlijk niet je hele huis er mee te behangen. Je kunt ook een (deel van de) muur doen. Zo fleur je jouw keuken, slaapkamer, studeerkamer of huiskamer enorm op.

Kleurrijk zitten

Wil je wat licht in huis brengen, dan is deze lichtgevende kruk vast iets voor jou. Je kunt je favoriete kleur zelf instellen. En als je de kleur weer beu bent, kies je gewoon een ander kleurtje uit. Zin in zon? Kies dan voor de gele lamp! Ook ideaal om zomers in de tuin te zetten. Of plof op deze turquoise gehaakte poef. Heerlijk zacht en mooi van kleur.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een likje verf of een voerkleed?

Verf een meubelstuk in je huiskamer en maak er zo een zonnige eyecatcher van. Hoe donker het buiten ook wordt, die gele, appelgroene of hemelsblauwe bank, tafel of kast vrolijkt jouw kamer de hele dag op. En een zomers vloerkleed geeft jouw (huis)kamer meteen een niet te missen kleuraccent. Wat maakt jou blij, een vrolijke streep of een romantische bloemenkleed?

Heb jij een leuke tip om je huis op te vrolijken? Deel jouw tip op Lekker in het Leven en inspireer anderen!

Doe meer ideeën op, lees ook deze interieur artikelen:
Frisse vintage meubels
Versier je huis met feestelijke foto’s
Het licht in huis beter gebruiken
Kleur je interieur
Bloemen in huis, kleurig en fleurig
Maak zelf een vrolijke tafelloper

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Suusie36

Suusie36

gemeld

Ik heb mijn keuken plafond fel geel geschilderd en paarse rolgordijnen opgehangen en fel rose potten met planten in mn keuken gezet...t was eng.....maar krijg alleen maar complimenten hoe leuk en gezellig maar vooral vrolijk mijn keuken is!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279