Vraag en antwoord: ben jij geurenblind?

Vraag en antwoord: ben jij geurenblind?

Sommige onderwerpen zijn moeilijk aan te snijden. Geurtjes zijn hier zeker één van. Heb jij het gevoel dat mensen minder vaak langs willen komen of komen ze met allerlei smoesjes op de proppen als je hen een lift aanbiedt? Zin in meer vertelt je de ongemakkelijke waarheid.


Vraag: Telkens wanneer mijn vrienden langskomen vinden ze het grappig om wat heeft ze gisteren gegeten te spelen en lopen ze al snuivend rond de living om het te raden. Ik vind het behoorlijk beledigend en beschamend, maar ze weten het telkens weer juist te raden! Waarom ruik ik niets? 

Antwoord: Het spijt ons je het te moeten zeggen, maar het klinkt alsof je lijdt aan geurenblindheid – een nasale aandoening die 90% van de wereldbevolking treft. Het gebeurt wanneer je neus ‘blind’ wordt voor de bekende geuren waar je aan gewend bent geraakt. Hoewel het niet bepaald levensbedreigend is, kan geurenblindheid wel verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven want vrienden en familie ruiken die geuren waar jij geurenblind voor bent wél, waardoor ze je huis of auto ten alle tijden willen mijden. Het is een stille aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten.

Gelukkig is er Ambi Pur – de oplossing voor geurenblindheid. Ambi Pur helpt je de neveneffecten van geurenblindheid onmiddellijk tegen te gaan omdat het geurtjes direct elimineert met zijn Malodor Elimination (MOE) Technology, waardoor je gasten enkel een licht en verfrissend parfum ruiken en geen spoor van slechte geurtjes meer te bekennen valt. Dus de volgende keer dat je vrienden dat spelletje proberen te spelen, kan je er zeker van zijn dat jij de winnende hand hebt.

Vraag: Ik geef dolgraag etentjes iedereen vindt mij een geweldige kok en ik vind mezelf ook een prima gastvrouw! Dus waarom slaan ze mijn uitnodigingen af?

Antwoord: Tsja, als het niet aan je kookkunsten of gezelschap ligt, dan kan het je huis zijn. Al dat kokkerellen dat je zo graag doet zorgt voor een waaier aan geuren en die kunnen blijven hangen. Misschien dat je het zelf niet ruikt omdat je geurenblind bent – een nasale aandoening die 90% van de wereldbevolking treft. Het komt voor wanneer iemand gewend raakt aan de geuren om hem heen, waardoor hij (of zij) blind worden voor die bekende geurtjes.

Het is niet bepaald een levensbedreigende aandoening, maar kan wel verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven want vrienden en familie ruiken die geuren waar jij geurenblind voor bent wél, waardoor ze je huis of auto te allen tijde willen mijden. Het is een stille aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten.

Gelukkig is er Ambi Pur - de oplossing voor geurenblindheid. Ambi Pur helpt je de neveneffecten van geurenblindheid onmiddellijk tegen te gaan omdat het geurtjes elimineert met zijn Malodor Elimination (MOE) Technology, waardoor gasten enkel een licht en verfrissend parfum ruiken en geen vieze geurtjes. De volgende keer dat je een etentje geeft kan je dus opgelucht ademhalen dat je huis klaar is voor gasten en zelfs op de meest veeleisende eter indruk maakt.

Vraag: Mijn hond is mijn beste vriend, maar volgens mij zorgen zijn hondenluchtjes ervoor dat mijn tweebenige vrienden niet meer zo veel langs komen. Het is nogal een moeilijk geval want ik ruik helemaal niets verkeerds. Wat moet ik doen?

Antwoord: Het klinkt alsof je beste vriend tussen jou en de rest van je vrienden komt! En het klinkt alsof je geurenblind bent - een nasale aandoening die 90% van de wereldbevolking treft. Het ontstaat wanneer iemand langzaam gewend is geraakt aan de geuren rondom hem, waardoor ze blind worden voor deze bekende aroma's. Hoewel het zeker niet levensbedreigend is, kan geurenblindheid verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven omdat vrienden en familie ruiken die geuren waar jij blind voor bent wél, waardoor ze je huis gaan mijden.

Je hebt Ambi Pur nodig - de oplossing voor geurenblindheid. Ambi Pur helpt je de neveneffecten van geurenblindheid onmiddelijk tegen te gaan omdat het vieze geurtjes elimineert met zijn Malodor Elimination (MOE) Technology, waardoor gasten alleen nog een licht en verfrissend parfum ruiken en geen vieze geurtjes meer.

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1030)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

Met Ambi Pur kan je opgelucht ademhalen in de wetenschap dat je huis vrij is van de hondengeurtjes die je gasten hebben afgestoten en je hen weer vol vertrouwen uit kunt nodigen.
Vraag: Ik ben zot op mijn kat Minou, maar ze vertellen mij dat haar kattenbak stinkt. Ik ruik echter helemaal niets dus wat kan ik er aan doen? Ik wil hem niet iedere dag hoeven verschonen. 

Antwoord: Aan je uitleg te horen lijkt het ons dat je geurenblind bent - een nasale aandoening die 90% van de wereldbevolking treft. Het ontstaat wanneer iemand langzaam gewend is geraakt aan de geuren rondom hem (zoals de kattenbak in jouw geval), waardoor ze blind worden voor deze bekende aroma's. Hoewel het zeker niet levensbedreigend is, kan geurenblindheid verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven omdat vrienden en familie ruiken die geuren waar jij blind voor bent wél, waardoor ze je huis beginnen te mijden. Het is een stille aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten.

Ambi Pur is de oplossing voor geurenblindheid. Het helpt je onmiddelijk de neveneffecten tegen te gaan omdat het geurtjes elimineert met zijn Malodor Elimination (MOE) Technology, waardoor gasten alleen nog een licht en verfrissend parfum ruiken en geen vieze geurtjes meer.
Met Ambi Pur kan je opgelucht ademhalen in de wetenschap dat je huis vrij is van de kattenbakgeurtjes en dat je altijd klaar bent voor bezoek.

Vraag: Om ecologisch bewuster te leven ben ik met collega's beginnen carpoolen. Ik krijg echter mijn auto niet echt gevuld! Wat is het probleem en hoe kan ik het oplossen?

Antwoord: Allereerst, geweldig dat je je best doet om te carpoolen. En wat betreft het probleem, dit zou kunnen liggen aan hoe je auto ruikt. Je hoeft je hier niet beschaamd over te voelen want misschien kan jij het zelf helemaal niet ruiken omdat je geurenblind bent - een nasale aandoening die 90% van de wereldbevolking treft. Het ontstaat wanneer iemand langzaam gewend is geraakt aan de geuren rondom hem (zoals je auto), waardoor ze blind worden voor deze bekende aroma's. Hoewel het zeker niet levensbedreigend is, kan geurenblindheid verschrikkelijke gevolgen hebben voor je sociale leven omdat vrienden en familie ruiken die geuren waar jij blind voor bent wél, waardoor ze je huis beginnen te mijden. Het is een stille aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten.

Gelukkig is er Ambi Pur - de oplossing voor geurenblindheid. Ambi Pur helpt je onmiddelijk de neveneffecten van geurenblindheid tegen te gaan omdat het met zijn Malodor Elimination (MOE) Technology vieze geurtjes elimineert, waardoor gasten enkel nog een licht en verfrissend parfum ruiken en geen spoor meer van de boosdoeners, of vieze geurtjes, te vinden is. Met Ambi Pur kan je opgelucht ademhalen in de wetenschap dat je trouwe vehikel vrij van vieze geuren is, waardoor hij ideaal is voor carpoolen.

Vraag: Help! Hoe vertel ik mijn vriendin dat haar huis stinkt zonder onze vriendschap in gevaar te brengen?

Antwoord: Het is altijd moeilijk wanneer je vrienden met ongemakkelijke waarheden moet confronteren, en dit is er zo eentje die in de 'zie ik er dik uit in dit kleedje' categorie valt. Allereerst, niet oordelen. Misschien heeft je vriendin wel last van geurenblindheid - een serieuze nasale aandoening die voorkomt wanneer wanneer iemand langzaam gewend is geraakt aan de geuren rondom zich waardoor ze blind worden voor deze bekende aroma's. Waarschijnlijk heeft ze er geen idee van dat haar huis onprettig ruikt.

Kaart het onderwerp voorzichtig aan als je weer eens langsgaat door haar de oplossing voor geurenblindheid te geven - Ambi Pur - en leg uit hoe dit de effecten van geurenblindheid onmiddellijk helpt tegen te gaan. Dankzij zijn Malodor Elimination (MOE) Technology, elimineert Ambi Pur vieze geurtjes, waardoor gasten enkel nog een licht en verfrissend parfum ruiken en niets anders. Met Ambi Pur kan je vriendin geurenblindheid te boven komen en opgelucht ademhalen in de wetenschap dat haar huis vrij is van muffe geuren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Rillie94

gemeld

Leuk artikel, fijn om te lezen dat veel mensen er last van hebben, ik gebruik zelf in de woonkamer de ambi pur 3 volution, en in de gang zit de ambi pur elektrical in het stopcontact, ik rook maar als er visite komt en ik zet even de deur open, en de ambi pur 3 volution op zijn hoogst, ruiken ze niets meer in huis gelukkig.

  • melden
jeannet55

jeannet55

gemeld

Mooi artikel, gelukkig ben ik dankzij het langdurig trainen van mijn waarnemingen (geuren, smaak, kleuren) - tijdens mijn studie bij de wijnacademie, van oordeel dat ik een goede geurwaarneming heb. Dus zeker niet geurenblind en ook niet kleurendoof En Ambi Pur de geurverwijderaar voor text

  • melden
jeannet55

jeannet55

gemeld

Mooi artikel, gelukkig ben ik dankzij het langdurig trainen van mijn waarnemingen (geuren, smaak, kleuren) - tijdens mijn studie bij de wijnacademie, van oordeel dat ik een goede geurwaarneming heb. Dus zeker niet geurenblind en ook niet kleurendoof En Ambi Pur de geurverwijderaar voor text

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015