Verzamel je juwelen in oude kopjes!

Verzamel je juwelen in oude kopjes!

Ben je al die knopen in je kettingen en losse oorbellen ook zo beu? Het lijkt ons hoog tijd dat je juwelenkistje aan een upgrade toe is. Maar upgraden betekent niet teveel uitgeven. Oude porseleinen kopjes en tassen zijn de ideale oplossing.


Je hebt niet veel nodig voor deze handige opbergoplossing. Gewoon wat oude porseleinen tassen, schoteltjes en kommetjes. Haal ze achter uit de kast – of uit die van je moeder. En als je nog niet klaar bent om je mooiste porselein als nederig opbergsysteem voor je juwelen en stenen te gebruiken, dan kan je natuurlijk prima je slag slaan in de kringloopwinkel.

Stap 1: Was het porselein voorzichtig af met een sponsje en een goed afwasmiddel zoals Dreft. Het aantal tassen dat je nodig hebt hangt natuurlijk af van hoeveel juwelen je hebt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Droog ze heel goed af. Eerst laat je het meeste water er uit lopen...

Stap 3: ...en dan droog je ze met een propere vaatdoek voor een stralende finish.

Plaats je tassen in een schaal of kom – het liefst in een bedekt plekje zoals een kast of lade om stof te vermijden – en berg al je waardevolle snuisterijen op in hun nieuwe thuis. Je kan ook een leuke taartschotel maken met afgedankt serviesgoed.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015