Versier je huis met feestelijke foto’s

Versier je huis met feestelijke foto’s

Sinds de digitale camera bestaat, maken we veel meer foto’s, maar wat doe jij eigenlijk met al die leuke foto’s? Maak er mooie (of praktische) fotoproducten van en versier je huis met deze feestelijke herinneringen!


Fotoschilderij of behang
Maak van je mooiste foto’s een schilderij door deze op linnen af te laten drukken. Dit kan natuurlijk ook met een fotocollage! Zo geef je jouw interieur een persoonlijk tintje en geniet je elke dag met volle teugen van jouw fotocollectie. Wist je dat je jouw favoriete (vakantie)foto ook op behang af kunt laten drukken? Zo kun je dus nog vele uren naar die fantastische foto kijken (en dat vakantiegevoel nog jaren vasthouden)!

Feestelijk en efficiënt
Je kunt online zelf hele leuke én handige fotoproducten maken. Denk aan een fotoagenda, familieplanner of een prachtig familiereünie fotoboek. Je kunt foto’s ook op plexiglas laten drukken, net zoals musea en fotogaleries dit doen. Plexiglas beschermt jouw foto tegen krassen en stof én de foto veroudert niet. Je hebt er dus jarenlang plezier van! En het leuke van plexiglas is, dat je er ook op kunt schrijven (met whiteboard stiften). Ideaal voor in de keuken als memo bord!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Foto’s op textiel
Bij textiel denk je in eerste instantie misschien aan foto’s op een T-shirt, kussensloop, keukenschort of dekbedovertrek. Maar er kan zo veel meer! Wat dacht je van een collage van foto’s in quiltvorm? Zo kun je de mooiste quilts (laten) maken als herinnering aan jouw middelbare schooltijd, verjaardagsfeestjes en vakanties. Je kunt er zelfs foto’s en tekeningen van jouw (klein) kinderen in (laten) verwerken. De quilt kun je als bedsprei gebruiken of aan de muur hangen.

Laat ons weten welke creatieve fotoproducten jij gemaakt hebt. Zet jouw tips op Lekker in het Leven!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279