Tips voor een opgeruimde badkamer

Tips voor een opgeruimde badkamer

In je badkamer zou je volledig tot rust moeten komen. Maar heb jij ook zoveel flessen, tubes en andere rommeltjes? Berg ze eenvoudig én aantrekkelijk op met ons slimme systeem.


Plan: Ga op zoek naar leuke kopjes, schaaltjes en andere potjes waar je je badkamerproducten in kunt bewaren. Als je ze niet in huis kunt vinden, biedt een rommelmark of interieurshop zeker uitkomst. Zorg dat alles in dezelfde kleurtint is, als het kan zelfs je caddy - je wilt toch dat alles (of toch het meeste) mooi past bij de inrichting van je badkamer? En zorg er tenslotte voor dat je caddy wieltjes heeft zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen.

Stap 1: Stof je caddy af met een Swiffer Duster.

Swiffer-starterkit voor vloerreinigingc
Swiffer Vloerreiniger
(593)

Swiffer houdt het stof 3x beter vast*

Ontdek nu!

Stap 2: Doe losse producten zoals badzout, wattenstaafjes of wattenschijfjes in de potjes en schaaltjes.

Stap 3: Rangschik je producten op je caddy. Bovenaan zet je spullen die je het meest gebruikt, zoals je shampoo en conditioner.

Resultaat: Nu je badkamer opgeruimd is en al je lievelingsproducten binnen handbereik zijn, hoef je alleen nog het bad vol te laten lopen en heerlijk te ontspannen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

feelings

feelings

gemeld

Ziet er erg leuk uit. Straalt klasse uit.

  • melden

Wat leuk, waar haal je die caddy vandaan? Hebben ze die ook in het roze?

  • melden
Caatje5

Caatje5

gemeld

Wij zijn druk met de aanschaf van een nieuwe badkamer. Idd een aandachtspunt op de lijst is opbergruimte. Voor mij het liefst achter gesloten deuren. Maar op deze foto's ziet dit systeem er ook wel gezellig uit!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279