Oplossing voor geurenblindheid gevonden

Oplossing voor geurenblindheid gevonden

We onderzoeken hoe Ambi Pur geurenblindheid helpt bestrijden.


Geurenblindheid is een reële aandoening die 90% van de mensen wereldwijd treft. Deze nasale aandoening ontstaat wanneer iemand langzaam gewend is geraakt aan de geuren rondom hem, waardoor ze blind worden voor deze bekende odeurs. Hoewel het niet levensbedreigend is, heeft geurenblindheid verwoestende effecten op je sociale leven omdat vrienden en familieleden de geuren die jij niet meer ruikt, wél kunnen ruiken en je huis of auto misschien ten alle tijden willen mijden. Het is een verborgen aandoening die meestal onbehandeld blijft; misschien lijd je er nu zelfs aan zonder het te weten.

Ambi Pur is de oplossing
Laat je geurenblindheid je sociale leven niet om zeep helpen – bewapen jezelf met Ambi Pur en ga de neveneffecten van geurenblindheid onmiddellijk tegen. Ambi Pur elimineert vieze geurtjes en zorgt ervoor dat je gasten een lichte, verfrissende geur ruiken zodat zelfs als jij de geuren niet eventjes op kunt snuiven. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je huis vrij is van vieze geurtjes. 

Gelukkig is er Ambi Pur
Gelukkig is er Ambi Pur’s Malodor Elimination (MOE) Technology.
Ambi Pur’s Malodor Elimination (MOE) Technology trekt rondhangende geuren in je huis aan als een magneet en vervangt ze met een langdurige fris boeket zodat je je reukzin weer kunt ‘resetten’ en de gevoeligheid van je neus terug naar normaal kunt brengen. En omdat verschillende geuren worden veroorzaakt door verschillende chemicaliën gebruikt Ambi Pur vier gepatenteerde geurbusters om deze chemische warboel uit de lucht te trekken. 

Ambi Pur Textielverfrisser
Ambi Pur Textielverfrisser
(769)

Maskeert geurtjes niet. Maar verwijdert ze echt.

Ontdek nu!

Zo werken ze:
Omring en omsluit:
Cyclodexrin, een ringvormige molecule reageert op specifieke soorten geurtjes zoals vuilnis, dierengeurtjes en vettig vlees door ze te omringen en omsluiten.
Vang en parfumeer:
Lupasol is polymeer met dubbele werking die zich eerst aan geurverbindingen bindt alvorens een licht parfum langzaam uit te zenden die snel vieze geuren elimineert en een langdurig, prettig parfum verspreidt.
Neutraliseer:
Neutrale geuren zijn ook chemisch neutraal: ze zijn noch zuur gelijk azijn of alkalisch gelijk ammoniak. pH neutralisatoren zijn buffers die geuren dichter naar het midden - de neutrale zone - brengen om zo de kracht of intensiteit te verminderen. 
Verorber en ontmantel:
Reactieve aldehyden zijn speciale geurneutraliseerders die slechte geuren feitelijk verorberen. Hierdoor verandert de vorm van de molecule zodat het niet langer als een geur werkt wanneer het je neus bereikt.

Je mag er zeker van zijn dat Ambi Pur echt komaf maakt met slechte geuren in plaats van ze enkel te maskeren zoals sommige luchtverfrissers en geurkaarsen dat wel doen.
Daarom is Ambi Pur de enige oplossing voor geurenblindheid – het helpt je aandoening die je sociale leven kan verwoesten bestrijden en overkomen, zelfs wanneer je geen idee hebt van slechte geuren in je huis. Met Ambi Pur ben je er zeker van dat je huis altijd geweldig ruikt en klaar is voor gasten, ongeacht hoe geurenblind je ook bent.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Dat zou ik heel graag willen proberen als het kan.

  • melden
Ridderkerk

Ridderkerk

gemeld

Ik ben altijd wat huiverig voor allerlei geurtjes, behalve als ik fris wasgoed ruik! Bestaat dit? Ook ruik ik graag een zeebries!

  • melden

Carin100

gemeld

Zou dat graag eens proberen.

  • melden

dinied01

gemeld

ga voor de luxe stralende huid ,en de geurenblindheid

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015