Maak van je huis een echt thuis: 4 tips

Maak van je huis een echt thuis: 4 tips

Je eigen huis of appartement is een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Of toch nog niet helemaal? Lekker in het Leven heeft 4 simpele manieren om van je huis een écht thuis te maken zonder kapitalen uit te geven. Klaar voor een grote portie gezelligheid in huis? Let’s go!


1. Hang fotokaders aan de muur

Foto’s vertellen een verhaal. Over jezelf, je familie en je vrienden. Koop een heleboel vrolijke lijstjes en vul ze met foto’s van vroeger tot nu. Van jezelf als kleine uk, je eerste tienertour met vrienden en vriendinnen, die leuke vakantie in het buitenland met het hele gezin. Zo heb je je vrienden en familie altijd dichtbij. Mag het wat creatiever? Maak van de lijstjes echte kunstwerkjes of weef door de foto heen. Dat zorgt voor een leuk effect.

2. Verf je huis in (de juiste) kleur

Kleur heeft meer invloed op je welzijn dan je op het eerste gezicht denkt. Kleur zorgt ervoor dat een ruimte warm of koud aanvoelt. Rood maakt warm, blauw koud. De kans dat je je beter voelt in een kamer met warme kleuren is groter. Ga bijvoorbeeld voor neutrale tinten met een warme ondertoon zoals bruin, beige of paars. Lekker in het Leven heeft nóg meer kleurentips voor jou. Dus haal de verfrollers maar alvast tevoorschijn!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Ga voor eigen geuren

De heerlijke geur van vers brood, koekjes of appeltaart vult al snel je hele huis. Net als vroeger, bij oma! Een geur kan dus erg verbonden zijn met een huis en levendige herinneringen oproepen. Probeer ook in jouw huis een geheel eigen geur te creëren. Ga bijvoorbeeld op zoek naar geurkaarsen die jij lekker vindt. Na een tijdje wordt deze geur echt jouw geur. Je kleinkinderen zullen er nog jaren plezier aan beleven!

4. Zacht is gezellig

Een plaid op de bank, leuke kussens op de fauteuils of een zachte doek op de stoelen. Poefjes, sierkussens, dekens of plaids zijn héél gezellig. Kijk naar de kleuren van je interieur en zorg dat de stoffen er niet mee vloeken. Vermijd felle kleuren en kies liever voor pasteltinten. Gebruik gerust verschillende kleuren door elkaar: dat geeft een originele en frisse indruk. Leg de plaid op de fauteuil of drapeer ‘m eens op de bank. Ideaal voor een gezellig avondje. Extra tip: was je kussenslopen, plaids en ander linnengoed regelmatig.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015