Maak je huis klaar voor een feestje in het teken van de Olympische Zomerspelen

Maak je huis klaar voor een feestje in het teken van de Olympische Zomerspelen

Overal ter wereld delen mensen de opwinding van de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio met hun eigen Olympische Zomerspelen party’s. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je, als jij thuis feestjes organiseert, nog genoeg tijd en energie overhoudt om van de pret te genieten?


Van een snel schoongemaakt huis tot briljante – en briljant eenvoudige – huisgemaakte versieringen laten we je zien hoe je een feestje kunt voorbereiden zonder overbodige inspanning of stress.

Als de bliksem gepoetst

Voor een feestje wil je natuurlijk dat je huis er op z’n best uitziet, maar dat hoeft niet te betekenen dat je uren moet staan schoonmaken. Daarom is het logisch dat je voor schoonmaakproducten kiest die de klus goed klaren zoals de Mr. Proper geconcentreerde allesreiniger die je voor het hele huis kunt gebruiken.

Feestversiering

Een feestje is geen feestje zonder feestversiering! Het thema? De Rio 2016 Olympische Spelen natuurlijk! Ga aan de slag met ballonnen, vlaggenlijnen en slingers en vergeet niet hoe leuk het is om je eigen versieringen te maken. Slingerlinten van papier, bijvoorbeeld, zien er fantastisch uit als je er een heleboel van ophangt: je kunt zelfs de jongste kinderen inschakelen om ze te maken.

Als je iets ambitieuzers in gedachten hebt (maar ook weer niet al te moeilijk!) kun je ook een bannier maken met ‘Hup Nederland!’. Je hoeft er niet meer voor te doen dan de letters in magazines op te zoeken, ze op te blazen met de scanner of kopieermachine en ze op karton te plakken, aan een lint te hechten en op te hangen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zet een fototent op

Wat dacht je van een voor Instagram geschikte achtergrond met het thema van de Rio 2016 Olympische Spelen waar je de gasten voor kunt laten zitten voor hun selfies? Dit kun je op verschillende manieren doen: door je zelfgemaakte banner en een paar fel gekleurde ballonnen op te hangen of enkele inspirerende foto’s van de Spelen op de achtergrond te pinnen.

Dim de lichten

Fel licht zal de stemming van je feestje totaal zal bederven. Feestverlichting is niet alleen voor Kerstmis en het brengt gezelligheid zowel binnen als buiten. Kaarsen zijn ook top, maar je mag ze niet laten branden in kamers waar niemand zal komen.

Leg een voorraadje noodzakelijke spullen aan

Het is een goed idee om alle saaie maar essentiële spullen bij de hand te hebben voor je feestje: een flesopener, vuilniszakken, tissue voor het handen drogen, extra rollen toiletpapier…

Geef de kinderen speelruimte

Om er zeker van te zijn dat kleine gasten zich ook welkom en op hun gemak voelen (en dat hun ouders ook een beetje ruimte krijgen!), helpt het om wat leuke dingen uit de kast te halen waarmee je die kleine levendige lijfjes bezig kunt houden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279